Du kan bidra

arven din kan gjøre en forskjell

Har du vurdert å skrive testament?

Banker hjertet ditt litt ekstra for Redd Barna? Ved å inkludere en gave til oss i testamentet ditt kan du utgjøre en forskjell for barn, også etter at du har gått bort. 

Det blir stadig vanligere å inkludere en gave til en eller flere organisasjoner i testamentet, men det er fortsatt mange som ikke er klar over denne muligheten.

Når du tilgodeser Redd Barna i ditt testamente, sørger du for at ditt engasjement for barn lever videre. Du fortsetter å bidra til å gi livreddende hjelp til nyfødte, stoppe underernæring, helbrede sykdom, bekjempe barnearbeid, gjenforene familier, fremme psykisk helse og motarbeide utenforskap. Du er med på å beskytte barn mot vold og seksuelle overgrep, du bidrar til at barn får gå på skole og at de får mat og rent vann. Takket være din testamentariske gave, kan Redd Barna gjøre verden til et bedre sted for barn hver dag, også i framtiden!  

Gratis advokathjelp 

Personer som ønsker å tilgodese Redd Barna med en testamentarisk gave, får gratis advokathjelp. Kontakt oss for en uforpliktende samtale i dag. Fyll ut kontaktskjemaet nederst på denne siden og Wegard Kalmo, ansvarlig for arv og testament i Redd Barna, vil kontakte deg.

Din gave gjør det mulig for oss å hjelpe flere! Mange tror at gaven de testamenterer bort må være stor for at den skal bety noe. Slik er det ikke. I Redd Barna er vi takknemlige og ydmyke over å motta alle testamentariske gaver. Vi vet at hver eneste gave – stor eller liten – en dag vil gjøre en forskjell for barna som trenger det aller mest.

Slik går du fram

Videoen nedenfor viser hvordan du kan gå fram for å opprette et testament.

Ønsker du å bli kontaktet?

Vår rådgiver Wegard Kalmo som er ansvarlig for arv i Redd Barna vil kunne hjelpe deg med de spørsmålene du måtte ha rundt testamentariske gaver.

Pengene kommer fram!

92,4%
7,6%

Av innsamlede midler og tilskudd går 92,4% til arbeidet for barna som trenger oss aller mest. Kun 7,6% går til administrasjon og til å skaffe nye inntekter.
Les mer om hvordan vi bruker pengene.