Du kan bidra
Amina, 6, holding a doll in her classroom Amina, 6, holding a doll in her classroom

arven din kan gjøre en forskjell

Har du vurdert å skrive testament?

Banker hjertet ditt litt ekstra for Redd Barna? Ved å inkludere en gave til oss i testamentet ditt kan du utgjøre en forskjell for barn, også etter at du har gått bort. 

Det blir stadig vanligere å inkludere en gave til en eller flere organisasjoner i testamentet, men det er fortsatt mange som ikke er klar over denne muligheten.

Når du tilgodeser Redd Barna i ditt testamente, sørger du for at ditt engasjement for barn lever videre. Du fortsetter å bidra til å gi livreddende hjelp til nyfødte, stoppe underernæring, helbrede sykdom, bekjempe barnearbeid, gjenforene familier, fremme psykisk helse og motarbeide utenforskap. Du er med på å beskytte barn mot vold og seksuelle overgrep, du bidrar til at barn får gå på skole og at de får mat og rent vann. Takket være din testamentariske gave, kan Redd Barna gjøre verden til et bedre sted for barn hver dag, også i framtiden!  

Din gave gjør det mulig for oss å hjelpe flere! Mange tror at gaven de testamenterer bort må være stor for at den skal bety noe. Slik er det ikke. I Redd Barna er vi takknemlige og ydmyke over å motta alle testamentariske gaver. Vi vet at hver eneste gave – stor eller liten – en dag vil gjøre en forskjell for barna som trenger det aller mest.

Gratis advokathjelp 

Personer som ønsker å tilgodese Redd Barna med en testamentarisk gave, får gratis advokathjelp. Kontakt oss for en uforpliktende samtale i dag. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor, så vil Wegard Kalmo, ansvarlig for arv og testament i Redd Barna, kontakte deg.

Jeg vil bli kontaktet

Informasjonsmøter

Lurer du på hvordan du skal skrive et testament? I samarbeid med syv andre humanitære organisasjoner arrangerer Redd Barna møterekken «Arven etter deg», et åpent informasjonsmøte om arv og testament i fire norske byer. På møtet får du informasjon om det å skrive testament, og hvordan dine hjertesaker kan leve videre gjennom din arv.

Vi avholder møter på følgende datoer og tider: 

Trondheim: Tirsdag 21. mai kl 13 og kl 17 i Hornemannsgården, Kongens gate 7

Oslo: Tirsdag 28. mai kl 13 og 17 i Røde Kors Konferansesenter, Hausmanssgate 5

Bergen: Tirsdag 17. september kl 13 og 17 i Østre Skostredet 5

Stavanger: Onsdag 18. september kl 13 og 17 i Løkkeveien 22

Kaffe og enkel servering en halvtime før møtestart på alle møter.

Det blir informasjon fra advokat Karen Margrethe Bugge fra advokatfirmaet Hjort. Arrangementene er gratis og krever kun påmelding. Meld deg på ved å sende e-post til [email protected]

Les mer på https://arvenetterdeg.no/

Slik oppretter du et testament

Videoen nedenfor viser hvordan du kan gå fram for å opprette et testament.

Hva kan du testamentere?

Her er eksempler på hva du kan testamentere til Redd Barna:

Pengene kommer fram!

92,4%
7,6%

Av innsamlede midler og tilskudd går 92,4% til arbeidet for barna som trenger oss aller mest. Kun 7,6% går til administrasjon og til å skaffe nye inntekter.
Les mer om hvordan vi bruker pengene.