Du kan bidra
En gruppe syriske flyktninger sitter og tegner ved et bord

Gratulasjonsgave

Å gi bort, eller ønske seg, en gratulasjonsgave som forandrer barns liv til det bedre – kan være en fin måte å feire en spesiell anledning. Redd Barna er svært glade over at så mange ønsker å støtte vårt arbeid ved slike begivenheter, slik at vi sammen kan bidra til at enda flere barn får en bedre hverdag.  

Etter feiringen sender vi et fint takkekort til gratulanten. Vi legger også ved liste over givere og totalbeløpet som har kommet inn, men ikke hva hver enkelt har gitt. 

Slik gir du en gratulasjonsgave

1. Åpne Vipps-appen

2. Klikk på Send

3. Søk etter 2230

4. Velg beløp

5. Skriv gratulasjonsgave og navn på gratulant og anledning i meldingsfeltet. Hvis gaven er fra andre enn bare vipps-kontoeier må du skrive det også.

6. Klikk Send

Bruk kontonummer: 8200.01.03000 

Merk innbetalingen med navn, adresse og anledning på den/de som skal feires. Hvis gaven er fra andre enn bare kontoeier må du skrive det også.

Bruker du giroblankett, skal den fylles ut med:

  • Mottaker: Redd Barna, Postboks 6902 St. Olavs plass, 0130 Oslo
  • Navn og adresse til gratulanten
  • Navn på giver(e)

Trenger du giroblanketter tilsendt kan du sende en e-post til [email protected]

Tips!

Tips: Visste du at du også kan starte din egen innsamling i forbindelse med en spesiell anledning? Eller at du får fine gavekort som passer til enhver anledning i vår nettbutikk?

Ta kontakt med oss

Hvis det er noe du lurer på angående en gratulasjonsgave så ta gjerne kontakt med oss. Bruk kontaktskjemaet eller ring oss på 22 99 09 00.

Pengene kommer fram!

92,4%
7,6%

Av innsamlede midler og tilskudd går 92,4% til arbeidet for barna som trenger oss aller mest. Kun 7,6% går til administrasjon og til å skaffe nye inntekter.
Les mer om hvordan vi bruker pengene.