fbpx
Redd Barna julekampanje 2022
Jul 7

Sammen skal vi hjelpe 100 000 barn til jul

Velg et månedsbeløp:

Vi trenger din hjelp!

Gjennom årets julekampanje skal vi gi 100 000 sårbare barn hjelp, varme og trygghet før jul. Men vi trenger din hjelp.

15143 barn hjulpet så langt

Hjelp oss å nå 100 000!

Pengene kommer fram

Christmas Campaign App

Pengene kommer fram!

92,9%
7,1%

Av innsamlede midler går 92,9% til arbeidet for barna som trenger oss aller mest.
Kun 7,1% går til administrasjon og til å skaffe nye inntekter.
 Les mer om hvordan vi bruker pengene

Gavekort med mening

En julegave med mening hjelper de mest sårbare barna, sparer miljøet og gleder en du er glad i. I vår nettbutikk finner du et bredt utvalg med alternative julegaver til venner og famile.

Vidunderpost – årets julegave til barn og barnebarn!

Med Vidunderpost får barna være med på spennende reiser gjennom eksotiske land med spennende dyr og historier. Hver måned får de et nytt postkort med en «hemmelig kode» som tar dem med inn i et digitalt univers som de kan utforske. På veien lærer de om verden, løser oppgaver og møter barn fra andre kulturer.

Gi en bedriftsgave

Din bedrift kan utgjøre en forskjell for barn i nød. Sammen med næringslivet kan vi hjelpe 100.000 barn før jul. Gi en donasjon, start en ansatt-innsamling eller kjøp julekort og bidra til vårt arbeid for barn i krig og katastrofer.

Kjøp julekort til de ansatte, kunder eller leverandører!

Julekortene er med på å bidra til Redd Barnas arbeid. Skreddersy deres eget julekort med bedriftens logo og en personlig hilsen til ansatte, kunder eller leverandører.

Om kampanjen

Aldri før har så mange barn vært nødt til å flykte for å overleve. Over 40 millioner barn er på flukt fra naturkatastrofer, krig, konflikter og forfølgelse. Felles for dem alle er at de opplever ting som barn aldri skal måtte oppleve.

Vi vet at barn på flukt er mer utsatt for overgrep, menneskehandel, tvangsrekruttering til væpnede grupper, seksuelle overgrep og annen vold. Disse barna og andre sårbare barn skal vi nå ut til denne julen. Sammen med støttespillere som deg, klarte vi å gi mer enn 100 000 barn varme og trygghet til jul i fjor. I år skal vi hjelpe 100 000 barn på på ny, men vi trenger din hjelp.

Ved å gi en gave til årets juledugnad gir du varme og trygghet, skoleplasser, gjenforeninger, livsviktig helsetjenester, opplæring av jordmødre og lærere, psykososial støtte til barn som har opplevd ting som er vanskelig å bearbeide, rent vann, medisiner og mye, mye mer.

Bli med på dugnaden for å redde de som trenger det mest. Sammen redder vi barna!

Ofte stilte spørsmål

Gi et bidrag via nettsiden. Gå til på toppen av siden her
Send SMS med JUL til 2230 (200,-).
Vipps valgfritt beløp til 2230.
Kjøp gavekort: Reddbarna.no/butikk.
Gavekonto: 8200 01 03000.
Start din egen innsamling: reddbarna.no/min-innsamling

Ja. Som bedrift kan dere donere en gave eller kjøpe gavekort til de ansatte eller andre. Bare velg «Firma» til venstre over donasjonsalternativene. Evt kan dere gå inn på vår bedriftside her

Pengene vi får inn under julekampanjen går til Redd Barnas generelle arbeid, og gir barn i hele verden varme og trygghet, helsehjelp, mat og skolegang. Se hvordan Redd Barna bruker pengene her.

Vi er veldig glade for at du ønsker å engasjere deg. Redd Barna kan imidlertid dessverre ikke ta imot klær, leker og annet utstyr i Norge, da vi da blir et fordyrende element. Vi kjøper varer lokalt for å støtte lokalt næringsliv og redusere kostnader.

Ved å støtte årets juledugnad kan du gi mat, penger, utstyr, telt og mer til barn på flukt. Du er også med på å gi mat og medisinsk behandling til barn som sulter, varme klær og tepper til barn som flryser og utdanning til barn som står utenfor skolen. Og mye, mye mer.

Å hjelpe et barn kan koste mye forskjellig. Vintersko til barn på flukt koster nesten ingenting, men å gjenforene et barn med familien sin når de er kommet bort fra hverandre koster mye. I årets juledugnad sier vi at det koster 200 kroner å hjelpe et barn. Denne summen er en symbolsk sum, som for eksempel kan gi tepper, sko, skolebøker, mat og medisiner til barna som trenger det aller mest. For enkelte produkter er det vanskelig å fastslå eksakt antall barn som vil bli hjulpet. Tallene er derfor omtrentlige estimater.

Kampanjefilmen er basert på sanne historier. Alle historiene er blitt fortalt til oss fra barn vi har hjulpet. Det er ikke historien til et spesifikt barn. I filmen er historiene satt sammen til én historie for å vise hva barn på flukt må gå gjennom og hvorfor de trenger vår hjelp på reisen.

Alle bestillinger blir sendt fra Redd Barna 1-2 virkedager etter bestilling og sendes med Posten Bring. Posten lover 2-3 virkedager på sine leveranser. Frem mot jul vil det naturligvis være større pågang av postgang hos Posten, derfor er lovnaden fra Posten at alle forsendelser som er sendt før 16. Desember vil komme frem før jul. Alle bestillinger gjort før kl 08.30 den 16. Desember vil sendes 16. desember.
Savner du en bestilling? Ta kontakt med Giverservice og oppgi din ordrereferanse fra ordrebekreftelsen vi har sendt deg per epost.

Gjelder henvendelsen et giverrelatert spørsmål: ta kontakt med Giverservice på telefon 22990900 eller epost: [email protected]. Andre kontaktmuligheter finner du her.