Foto: Norges Håndballforbund/Kirsten Birkeland
Håvard Tvedten poserer villig i en signert landslagsdrakten for herrenes håndballslandslag, som nå spiller VM i Østerrike. Akkurat denne drakten kan du by på i auksjonen på QXL.

Tirsdag starter EM i håndball for herrer. Det norske herrelandslaget i håndball har gitt en landslagsdrakt signert av alle spillerne som reiser til Østerrike, og de er svært glade for å kunne bidra for å samle inn penger til Redd Barna.

Fotballfans fra hele Norge bør også ta turen innom QXL en av de første dagene.

– Vi har fått inn fotballdrakter fra hele Norge, blant annet har Erik Huseklepp, som spiller for Brann og landslaget, gitt en landslagsdrakt han har signert til Redd Barna, sier Lars Olav Karlsen, kjent fra Tufte IL.

Viking har gitt to spillerdrakter fra UEFA-cupen. TV2 har gitt fem gull-årsabonnement på Sumo, nett-TV-kanalen deres, som har en verdi på  1800 kroner. Over halvparten av tippeligaen har gitt signerte drakter til auksjonen på QXL.

Kronprinsparet støtter auksjonen

Foto: Redd Barna/Solveig Moldrhaug
Branns Erik Huseklepp, som også spiller for landslaget, har gitt en signert landslagstrøye til QXL-auksjonen til inntekt for Redd Barnas nødhjelpsarbeid på Haiti.

På Redd Barnas auksjon til inntekt for barna på Haiti finnes også to unike papirbåter, laget av kronprinsparet. På et arrangement for kronprinsparets Humanitære Fond i 2006 laget de hver sin papirbåt, hvor de selv skrev ønsker for verdens barn.

På kronprinsesse Mette-Marits rosa båt står det "Jeg ønsker at alle barn får utdanning", og på den andre siden har hun laget en H i et hjerte. På kronprins Haakons blå papirbåt står det "Se andre, bry deg".

Kronprinsparet ga meget velvillig sin tillatelse til å selge båtene på Redd Barnas Haiti-auksjon.

Av andre spennende ting på auksjonen kan nevnes en CD signert av Alexander Rybak, litografiet "Fjell av is" av Tone Dietrichson og billetter til TV-programmet Det store korslaget.

Benytt sjansen til å sikre deg spennende og unike gjenstander samtidig som du støtter Redd Barnas arbeid for barna på Haiti! Tusen takk til QXL som har gitt oss gratis bruk av sine nettsider.

Se alle gjenstandene her >

Foto: Redd Barna
Disse papirbåtene er laget av kronprinsparet. Nå kan du kjøpe dem på Redd Barnas QXL-auksjon - og samtidig støtte nødhjelpsaksjonen på Haiti.