Foto: Redd Barna
En tegning fra Kina, der prosjektet ‘Healing and Education through the Arts’ (HEART) ble satt igang etter et jordskjelv i sommer.
Foto: Redd Barna/Jane Hahn
Barn i Liberia plasserer sine drømmer, håp og ønsker i et tre laget av ammunisjon og demonterte våpen. Treet skal selges på auksjonen "Festival of Trees" i Storbritannia, der pengene går til Redd Barnas arbeid.
Foto: Redd Barna
Barn som deltar på aktiviteter i trygge lekeområder på Filippinene etter at tyfonen Haiyan traff, har sendt oss sine tegnede julekort. Her er April Rose sitt bidrag.
Foto: Redd Barna/Fauzan Ijazah
Sana (6) tegner på trygge lekeområder i Pakistan. Her forteller hun med bilder og ord hvordan hun har opplevd flommen som tok hjemmet hennes.
Foto: Redd Barna/Oliver Filler
Maleri fra Nyiel Refugee Primary School i Sør-Sudan. Skolen er åpen både for flyktninger og vertssamfunnet, noe som fører lokalsamfunnet tettere sammen.
Foto: Redd Barna
En syrisk kunstner, som nå bor i Akre flyktningleir, har illustrert hvordan barna i leiren lever trangt og har lite tilgang på leker.
Foto: Redd Barna/Jensen Walker
Gode erfaringer med trygge lekeområder etter tsunamien i Japan 2011, gjorde dette til en prioritering også etter tyfonen som rammet Filippinene sendt i høst. Tegningen er fra Sendai, Japan i 2011.
Foto: Redd Barna
Resutatet fra kunstdelen av HIV/AIDS-workshop i Goma, Kongo Den fire dagers workshopen kombinerte kunsttimer med informasjon og samtaler rundt helse og HIV-problematikk.
Foto: Redd Barna
Jescel har også tegnet i de trygge lekeområdene på Filippinene. Inni kortet har hun skrevet et ønske til julenissen: Jeg håper at pappa ikke mister jobben, og at lillebroren min vokser opp sunn og sterk.