For støttespillere

For deg som er medlem

Her finner du alt du trenger som medlem i Redd Barna. Få oversikt over arrangementer, kurs og verktøy. Finn informasjon om ditt regionskontor og lokallag og relevante ressurser for medlemsdemokratiet.

Sammen gir vi barn en sterkere stemme!

Facebook-gruppa for frivillige og medlemmer

Bli med i Facebook-gruppa for Redd Barnas medlemmer og frivillige. Her deler vi info om aktuelle kampanjer, aktiviteter og arrangementer du kan delta i.

Lær mer

Opprett lokallag i din region

Finn informasjon om hvordan du går frem for å opprette lokallag i din region slik at vi kan gjøre en forskjell for barn i ditt nærmiljø.

Ofte stilte spørsmål

Som fastgiver i Redd Barna gir du et valgfritt beløp i måneden til Redd Barnas arbeid, mens du som medlem blir en del av organisasjonen. Det er mulig å være både medlem og fastgiver. Bli fastgiver her.

Du kan finne din lokale Redd Barna-gruppe her.

Som medlem får du månedlige nyhetsbrev som viser resultater Redd Barna, sammen med medlemmer og støttespillere oppnår for og med barn.

Medlemskontingenten kan betales med Vipps og blir automatisk fornyet hvert år. Medlemskontingenten kan også betales med kort det første året. Etterfølgende år vil du motta en giro i posten.

Du kan kontakte [email protected] for å gjøre endringer på medlemskapet ditt.

Medlemskontingenten er ikke skatteberettiget.

Pengene kommer fram!

92,4%
7,6%

Av innsamlede midler og tilskudd går 92,4% til arbeidet for barna som trenger oss aller mest. Kun 7,6% går til administrasjon og til å skaffe nye inntekter.
Les mer om hvordan vi bruker pengene.