Bedriftssamarbeid
BARN I VERDEN - Skolegang til barn i krise

Ofte stilte spørsmål

Ved en engangsdonasjon til Redd Barna avtales det ikke noe videre samarbeid. Du kan bestemme hva gaven skal gå til; Redd Barnas generelle, langsiktige arbeid, en aktuell nødhjelpssituasjon, eller et tema som Redd Barna er engasjert i. 

Et samarbeid med Redd Barna er et mer langsiktig og strategisk partnerskap, der vi skreddersyr prosjekter, aktiviteter og engasjement til det beste for bedriften. Som partner vil du også motta skreddersydd kommunikasjon rettet mot din bedrift og dine ansatte.

Redd Barna har ulike modeller for samarbeid som varierer ut fra størrelse og omfang av samarbeidet. Sammen tilpasser vi partnerskapet ved å se på forutsetninger, drivkrefter og felles målsettinger. Les mer om de ulike samarbeidsformene her

Å ta samfunnsansvar er ikke kun forbeholdt store virksomheter. Mindre bedrifter kan også bidra til en bærekraftig utvikling for barn. Som en mindre bedrift har du mulighet til å bli Bedriftsfadder eller gi en enkelt donasjon til et spesifikt formål. Vi er også åpne for å gå inn i et produkt eller kampanje samarbeid.

Ja, det er mulig å øremerke støtten til Redd Barnas arbeid innen for eksempel utdanning, helse, nødhjelp eller til et spesielt land. For bidrag på minimum 300 000 kroner per år kan støtten øremerkes et konkret prosjekt. Les mer om de utvalgte prosjektene din bedrift kan støtte her