Bedriftssamarbeid
Bedriftsfadder 13

Din jobb kan gjøre en forskjell

Som Bedriftsfadder bidrar bedriften din med et fast beløp i året. Din bedrift kan nå gjøre en forskjell for barn i Norge og internasjonalt.

Bli bedriftsfadder i dag

Dette bidrar dere til som Bedriftsfadder

Din bedrift gir barn utdanning

Som Bedriftsfadder gir dere barn skolegang. Det gir også barn beskyttelse og kunnskapen til å unngå fattigdom, holde seg friske og få håp for framtiden.

Din bedrift gjør det bedre for barn i Norge

Som Bedriftsfadder støtter dere også Redd Barnas arbeid i Norge. Dette innebærer blant annet arbeid med digital utenforskap og nettvett, arbeid mot vold og overgrep, barn på flukt og barnas valg.

Din bedrift gir livreddende hjelp til barn i nød

Kriger og naturkatastrofer rammer alltid barna hardest. Med deres støtte kommer vi raskt på plass med humanitær hjelp til de barna som trenger oss aller mest.

Dette får dere som Bedriftsfadder

Ved å være Bedriftsfadder hos Redd Barna viser din bedrift samfunnsansvar, samtidig som det gir deres ansatte muligheten til å vise engasjement rundt deres hjertesak. Bedrifter kan nå bidra til å gjøre en forskjell og spre budskap dere synes er viktige. Velg budskapet du og din bedrift brenner for og skap engasjement både nasjonalt og internasjonalt. Bedriften får også skattefradrag for gaver opp til 50.000 kroner. Dere vil også få en digitalpakke, e-post signaturer og rapportering om hva støtten deres går til.

Digitalpakke

Bedriftsfadder 7

Mailsignaturer

Bedriftsfadder 9

Rapportering

Bedriftsfadder 6

Hobart Norge er stolt Bedriftsfadder

Hobart er verdensledende innen profesjonelle oppvaskmaskiner. Hobart mener det er viktig at små og mellomstore bedrifter også tar et samfunnsansvar. Gjennom konseptet bedriftsfadder har Hobart mulighet til å ta et samfunnsansvar på en enkel måte.

Hobart Norge kan nå si at “Min jobb gjør en forskjell”.

En voksen og et barn går på en tur langs en skogssti. i bakgrunnen er det flere barn.

Engasjer deg i ditt lokalmiljø

Det er mange måter din bedrift kan bidra til lokalmiljøet. Dere kan bidra til at barn som opplever vold i hjemmet får tryggere rammer og en mer normal hverdag, bidra til å spre informasjon om barns rettigheter, bidra til at barn får fritidsaktiviteter de kan delta på og mye mer.

Se hva vi fikk til sammen i 2020

Pengene kommer fram!

92,1%

7,9%

Av innsamlede midler går 92,1% til arbeidet for barna som trenger oss aller mest.
Kun 7,9% går til administrasjon og til å skaffe nye inntekter.
 Les mer om hvordan vi bruker pengene

Kontakt oss:

Johan Lindelien Schwartz – Næringslivsansvarlig

E-post: [email protected]

Telefon: 415 33 777

Ofte stilte spørsmål