Jordskjelv i Tyrkia og Syria

Jordskjelv Syria Tyrkia – Bedrift

Syrisk gutt med blå genser ser inn i kameraet Syrisk gutt med blå genser ser inn i kameraet

Hjelp barna som er rammet av jordskjelv i Tyrkia og Syria!

Barna trenger fortsatt din hjelp til husly, medisiner og beskyttelse. Din støtte redder barns liv. Hvert eneste bidrag gjør en forskjell for barna som trenger det mest. Tusen takk for din støtte!

kr.
Velg ønsket beløp
Ikon for trygt lekeområde
11 000 kroner kan dekke kostandene ved et senter i to uker, hvor barn kan leke og lære i trygge og barnevennlige omgivelser.
Ikon for seng
30 000 kroner kan gi en seng å sove i til 1000 barn
Ikon for nødhjelpstelt
50 000 kroner kan dekke kostnadene ved en helsestasjon for 100 dager, inkludert oppvarming og materiell.

Fyll inn organisasjonsnummer for å hente firmanavn og adresse fra Brønnøysundregistrene.

Velg betalingsmetode
Kontaktperson bedrift

Total sum: 30.000 kr.

Barna som er rammet av jordskjelv i Tyrkia og Syria trenger din hjelp nå!

Andre givermuligheter

SMS: HJELPER til 2230 (50 kr/mnd) eller NØDHJELP til 2230 (250 kr)
VIPPS: valgfritt beløp til 2230
Gavekonto: 7050 06 35280 – Merk med bedriftsnavn

Over 41 000 mennesker har mistet livet, og tusenvis er skadet etter det massive jordskjelvet som rammet Tyrkia, Syria og nærliggende områder i regionen. Jordskjelvet er et av de kraftigste som er registrert i dette området de siste 100 årene.

Våre team er på plass og står klare til å rykke inn med livreddende hjelp. Mer enn 2800 bygninger har kollapset i Tyrkia, inkludert sykehus, skoler og offentlige bygninger. 12 år med konflikt i Syria har etterlatt landet på randen av kollaps. Barn har akutt behov for mat, husly og varme klær.

«Nå kan barn være fanget i ruiner, skilt fra omsorgspersonene sine eller usikre på om de har et varmt sted å sove i natt. Etterskjelvene fortsetter og bringer med seg ytterligere frykt og skader. Disse barna trenger vår umiddelbare støtte.»

– Okke Bouwman, Mediedirektør i Redd Barna Syria

Gi en gave i dag og redd barns liv

I Nordvest-Syria jobber vi tett med våre partnerorganisasjoner for å vurdere omfanget av skadene, slik at vi kan gi best mulig støtte til barna som er rammet av jordskjelvet.

I Tyrkia jobber vi med å vurdere behov, og har etablert et responsteam som skal støtte den nasjonale nødberedskapen i hele regionen. Dette gjøres i tett koordinering med regjeringen og sentrale interessenter. Våre team på bakken står klare til å rykke inn i berørte lokalsamfunn med livreddende hjelp, tepper og vinterklær.

Bli Bedriftsfadder i Redd Barna!

Pengene kommer fram!

92,4%
7,6%

Av innsamlede midler og tilskudd går 92,4% til arbeidet for barna som trenger oss aller mest. Kun 7,6% går til administrasjon og til å skaffe nye inntekter.
Les mer om hvordan vi bruker pengene.