Bedriftsgave 32

Sammen skal vi hjelpe
100.000 barn i nød før jul


Bidra til å hjelpe de som trenger det aller mest, akkurat nå! Gi bedriftsgaven til Redd Barna:

kr.
Velg ønsket beløp
Ikon for varme klær
2750 kr kan gi 20 par sko til barn på flukt.
Ikon for varme klær
10.000 kr kan gi 200 vinterjakker til barn som fryser.
Ikon for hygienepakke
20.000 kr kan gi 35 familier på flukt, mat i en måned.

Fyll inn organisasjonsnummer for å hente firmanavn og adresse fra Brønnøysundregistrene.

Velg betalingsmetode
Kontaktperson bedrift

Total sum: 10.000 kr.

Det er over 100 millioner mennesker på flukt
i verden i dag. Halvparten av dem er barn.

Andre givermuligheter

Kjøp julekort: Link
Start en ansattinsamling: Link
Bli Bedriftsfadder: Link
Støtt via kontonummer: 8200.01.03000


Krigen i Ukraina, situasjonen i Afghanistan og sultkatastrofen på Afrikas Horn har gjort at det er flere mennesker på flukt enn noen gang før.

Felles for dem alle er at de opplever ting som barn aldri skal oppleve. Bli med å ta et samfunnsansvar og redd de som trenger det aller mest!

Redd Barna jobber på spreng for å gi hjelp i tide – for å få til dette er vi helt avhengig av hjelp fra din arbeidsplass denne julen. Gi en bedriftsgave i dag!

Vi trenger din hjelp!

Gjennom årets julekampanje skal vi gi 100 000 sårbare barn hjelp, varme og trygghet før jul. Men vi trenger din hjelp.

100000 barn hjulpet så langt

Hjelp oss å nå 100 000!

Pengene kommer fram

Bedriftsgave 29

Kjøp julekort/gavekort til de ansatte, kunder eller leverandører!

Julekortene er med på å bidra til Redd Barnas arbeid! Skreddersy deres eget julekort med bedriftens logo og en personlig hilsen til ansatte, kunder eller leverandører. Vi trykker og sender julekortene til ønsket adresse.

Kjøp julekort her

Barn på flukt

I dag er mer enn én prosent av verdens befolkning på flukt. Ved inngangen til 2021 kom mer enn to tredjedeler av alle mennesker på flukt fra kun fem land: Syria, Venezuela, Afghanistan og Sør-Sudan.

Nå er et nytt land i ferd med å toppe listen; Ukraina.  Med mer enn åtte millioner mennesker på flukt, er konflikten i Ukraina i ferd med å utvikle seg til Europas største flyktningkrise siden andre verdenskrig.

Barn på flukt er ekstra sårbare. Mange blir utsatt for overgrep og mishandling. Hvert år blir tusenvis av barn tvunget til barnearbeid og tvangsrekruttert som barnesoldater. Andre blir utsatt for menneskehandel og vold. Ofte blir barn på flukt også skilt fra foreldre og andre omsorgspersoner.

Denne julen kan din bedrift bidra til å hjelpe de som trenger det aller mest, akkurat nå!

Kambodsja 3

Start deres egen innsamling!

Nå kan ansatte i bedriften starte sin egen innsamling til Redd Barnas arbeid. Skap et felles engasjement blant de ansatte på jobb og kombiner det med en gave fra arbeidsplassen gjennom å matche innsamlet beløp. Gå sammen for en god sak og kombiner det med felles aktiviteter, konkurranser eller lignende. Hvor mye kan din arbeidsplass samle inn til Redd Barna?


Under finner du alt du trenger for å vise bedriftens samfunnsengasjement:

SoMe uttak: Last ned
Diplom: Last ned
E-post signatur: Last ned
Bilder: Last ned
E-julekort: Last ned
Logo: Last ned

Dette gjør Redd Barna:

Vi bistår barn og deres familier med mat, medisiner, rent vann og utstyr som hindrer smittsomme sykdommer. Vi lærer barn om viktigheten av hygiene og håndvask for å unngå smitte.

Vi sørger for at barna får tilgang til varme tepper, telt, hygieneartikler, klær og husly. Vi bistår familier med kontanter så de også får dekket sine essensielle behov.

Redd Barna bidrar til beskyttelse av barn mot rekruttering til væpnede styrker, seksuelle overgrep og andre grusomheter som barn eksponeres for i en krig. Vi etablerer trygge lekeplasser, gjenforening av barn med foreldre, psykososial støtte og hjelp til å bearbeide opplevelser.

Vi gir barn som er rammet av humanitære katastrofer, tilgang til utdanning. Vi deler ut utdannings pakker så de ikke mister viktig læring, vi reparerer ødelagte skoler og setter opp digitale lærings plattformer.

Redd Barna har egne psykologer som hjelper barn og deres familier etter de traumatiske situasjonene de har opplevd.

9 farer for barn på flukt

Aldri før har så mange barn blitt drevet vekk fra sine hjem. Over 40 millioner barn er nå på flukt og er ekstra sårbare. Hva er det barna står ovenfor? Les mer her

Verdens 5 største flyktningleire

Aldri før har så mange barn og voksne flyktet for å overleve. I mai 2022 var over 100 millioner mennesker tvunget på flukt. Les mer om de 5 største flyktningleirene i verden her

Bedriftssamarbeid 4

Kontakt oss:


Johan Lindelien Schwartz –
Corporate Fundraising Director

Telefon:
415 33 777

E-post: [email protected]