For faste givere

KATASTROFEHJELPER

Som katastrofehjelper bidrar du til at vi kan være forberedt og rykke ut umiddelbart når en katastrofe oppstår. Redd Barnas nødhjelpsteam er operative 365 dager i året og leverer livreddende hjelp til millioner av mennesker hvert år – dette får vi til med din hjelp!

Se hva du har bidratt til her

Syria - 10 år med krig

28. mars 2021

Syria – 10 år med krig

Krigen i Syria raser på sitt tiende år. Siden krigens utbrudd har Redd Barna vært på plass for å hjelpe barn, både inne i Syria og i nabolandene, hvor tusenvis av syriske barn og familier lever på flukt. Sammen med støttespillere som deg, har vi nådd ut til mange av barna som trenger det aller mest.

Les hele historien

Vis mer
Lukk
1 år med korona

28. februar 2021

1 år med korona

Nå er det ett år siden coronaviruset forandret verden for alltid. For barn som allerede levde under vanskelige forhold, har pandemien vært ekstra krevende. Det har vært et utfordrende år, men sammen med støttespillere som deg, har vi så langt hjulpet millioner av barn gjennom krisen.

Se video

Vis mer
Lukk
Lærer i en flyktningleir

28. januar 2021

Lærer i en flyktningleir

Ahmed (21) jobber som frivillig lærer i flyktningleiren Al Ribat i Jemen. Med din hjelp har Redd Barna satt opp provisoriske skoler, og mer enn 400 barn får nå mulighet til å forsette skolegangen sin i trygge omgivelser.

Les hele historien

Vis mer
Lukk
Tusen takk for 2020

28. desember 2020

Tusen takk for 2020

2020 ble året der mennesker over hele verden fikk livene sine snudd på hodet av et virus. For mange barn har det vært et ekstra vanskelig år. På tross av alle utfordringer, har vi allikevel klart å skape utrolige resultater for barn. Men det hadde aldri skjedd uten deg.

Les hele historien her

Vis mer
Lukk
Takk for at du varmer barn som Omar

28. november 2020

Takk for at du varmer barn som Omar

Omar og faren Mehmed bor i en flyktningleir i Bosnia-Hercegovina. De har flyktet fra Irak om å finne et bedre liv og en framtid i Europa.

Les hele historien her

Vis mer
Lukk
5 ting du har gjort for sårbare barn denne måneden

28. oktober 2020

5 ting du har gjort for sårbare barn denne måneden

Du har bidratt med med mat, utdanning og livreddende nødhjelp i en rekke land.

Les hele historien her

Vis mer
Lukk
Nå smiler Fouad igjen

28. september 2020

Nå smiler Fouad igjen

Med din støtte får barn på flukt hjelp å begynne å leve igjen – takk for at du gir dem en framtid. Fouad ble født i Syria like etter at krigen brøt ut, og var bare en liten baby da familien måtte flykte for livet.

Les hele historien her

Vis mer
Lukk
TUSEN TAKK FOR DIN STØTTE TIL OFRENE I BEIRUT

27. august 2020

TUSEN TAKK FOR DIN STØTTE TIL OFRENE I BEIRUT

Minst 160 mennesker er bekreftet døde, mer enn 5000 ble skadet og 300.000 er hjemløse etter at 2750 tonn ammoniumnitrat eksploderte i en havnebygning i Beirut 4. august. Krateret etter den enorme eksplosjonen er hele 43 meter dypt. Sykehus er ødelagt. Hele kvartaler er jevnet med jorden. Redd Barna jobber med uforminsket styrke for å støtte de hundretusener som er rammet i Beirut.

Redd Barna har estimert at 100.000 barn i Libanon nå er hjemløse. Samtidig er sykehusene overfylte. Libanon var allerede hardt rammet av økonomisk kollaps og økende fattigdom. Eksplosjonen har gjort en allerede ekstremt vanskelig situasjon katastrofal for barn og deres familier.Dette gjør Redd Barna nå:

• Oppfølging av enslige barn
• Utdeling av mat og hygieneartikler
• Psykologisk førstehjelp til barn og omsorgspersoner
• Familieoppsporing og -gjenforening
• Veiledning til hvordan støtte barn i etterkant av eksplosjonen
• Leie av midlertidig bosted

Med din hjelp gjør vi alt vi kan for å hjelpe ofrene i Beirut. Vil du gi en ekstra gave til arbeidet kan du gjøre det her:
Vipps til 2230 (merk med BEIRUT) eller send SMS med BEIRUT til 2230 (250,-)

Tusen takk for at du støtter vårt arbeid. Sammen redder vi liv.

Vis mer
Lukk
TAKK FOR AT DU GIR BARN SOM SIRAJ SJANSEN TIL ET BEDRE LIV

8. juli 2020

TAKK FOR AT DU GIR BARN SOM SIRAJ SJANSEN TIL ET BEDRE LIV

Siraj (13) var bare en liten gutt da krigen i Syria brøt ut. Men han husker fortsatt de svarte skyggene på himmelen. Kampflyene og den dødelige lasten de kom med. Bombene som falt, eksplosjonene, farens død og hvor redd han var under flukten til Libanon.I flyktningleiren traff han Josette fra Redd Barna. Det ble starten på et nytt liv for Siraj og familien. Les hele historien her

Vis mer
Lukk
TAKK FOR AT DU HJELPER FLYKTNINGENE I COX'S BASAR

25. juni 2020

TAKK FOR AT DU HJELPER FLYKTNINGENE I COX’S BASAR

Koronaviruset har nå rammet verdens største flyktningleir, Cox’s Bazar i Bangladesh. Her lever 900 000 mennesker tett på hverandre med dårlige sanitærforhold og minimal tilgang til vann og helsetjenester. Kampen for å overleve er voldsom, og fremtiden er høyst usikker for barn og familier her. Midt i dette mylderet jobber nesten 100 helsearbeidere fra Redd Barna.

Med din hjelp har vi bygget et behandlingssenter for koronapasienter. Nå jobber vi uavbrutt for å hjelpe flyktningene, slik at de på best mulig måte kan beskytte seg og sine mot viruset. Takket være støttespillere som deg kan vi gi livreddende hjelp til nye mennesker hver dag.

Tusen takk for at du er katastrofehjelper.

Sammen redder i liv!

Vis mer
Lukk
SAMMEN I KAMPEN MOT KORONA

28. mars 2020

SAMMEN I KAMPEN MOT KORONA

I en tid hvor det er viktigere enn noensinne at vi passer på hverandre og viser solidaritet med våre medmennesker, er det også viktig å tenke på at koronaviruset ikke kjenner noen grenser. Tidligere har vi sett at lav- og middelinntektsland er dårligere rustet til å håndtere virusutbrudd enn høyinntektsland.

Det er derfor grunn til bekymring for hvordan denne pandemien vil påvirke de mest sårbare gruppene i verden – og ikke minst barna. Med din hjelp skalerer vi derfor opp vårt arbeid i Afrika, Sør-Amerika og Asia. Les mer om hvordan vi jobber her.

Sammen skal vi vinne kampen mot korona.

Vis mer
Lukk

Tusen takk