Våre partnere
Fire barn sitter med papirfly i hendene på en gul sklie i et klatrestativ. De ser i kamera og smiler.

Nordisk Pukk og Sand

Nordisk Pukk og Sand

Nordisk Pukk og Sand ønsket å ta et større samfunnsansvar ved å bidra til å styrke barns rettigheter og i 2020 ble Redd Barna og Nordisk Pukk og Sand samarbeidspartnere. Partnerskapet skal støtte Redd Barnas arbeid i Norge.

Støtter med hver solgte sekk

For hver solgte sekk donerer Nordisk Pukk og Sand 10 kroner for store sekker og 2 kr for små sekker til Redd Barna. Pengene går til Redd Barnas arbeid mot vold og overgrep ovenfor barn i Norge. Med dette initiativet gjør Nordisk Pukk og Sand en direkte forskjell i kampen for å bekjempe vold og overgrep mot barn i Norge. Vil du lesere mer om Redd Barnas arbeid mot vold og overgrep klikk her

Slike produktsamarbeid som dette kan gjøre en stor forskjell for barn

Det er viktig at norsk næringsliv tar samfunnsansvar for å gjøre verden til et bedre sted for barn. Produktsamarbeid som dette er en måte som gjør det enkelt å bidra til Redd Barnas arbeid. Les mer mer om de ulike samarbeidsformene med Redd Barna her

Se filmer med ekte historier

Redd Barna har fått med kjente personer til å fortelle historier fra mennesker som har opplevd seksuelle overgrep som barn. Det er blitt til 15 filmer.

Alle filmene forteller om ulike aspekter av det å oppleve overgrep, hvem som er er overgriper, konsekvensene av å bli utsatt, og hva eller hvem det var som hjalp dem.