Du kan gjøre en forskjell
også etter at du er borte

Stadig flere ønsker å testamentere en gave til sine hjertesaker. På den måten kan du sikre at din arv fortsetter å gjøre en forskjell for andre også i tiden etter at du er borte.

Mange tror at gaven de testamenterer bort må være stor for at den skal bety noe. Slik er det ikke. I Redd Barna er vi takknemlige og ydmyke over å motta alle testamentariske gaver. Vi vet at hver eneste gave – stor eller liten – en dag vil gjøre en forskjell for barna som trenger det aller mest.

Mange trenger råd om regler og juridiske spørsmål – vi kan hjelpe deg med dette. Ta kontakt med Wegard Kalmo som er ansvarlig for arv i Redd Barna. Dette er selvfølgelig helt uforpliktende. Dersom du har tenkt å tilgodese Redd Barna med en gave i ditt testament kan du også få gratis juridisk hjelp til å sette opp testamente.

Wegard Kalmo

Wegard Kalmo
Ansvarlig for Arv i Redd Barna
Mobil: 91 60 90 67
E-post: wegard.kalmo@reddbarna.no

 

Tusen takk for at du vurderer å testamentere en del av din arv til Redd Barna. Med din hjelp kan vi fortsette å hjelpe verdens mest sårbare barn i mange år framover.


Vær åpen, ta den gode og viktige samtalen med familien.

Råd fra advokat Jacob Winderen Lindegaard

Dersom de nærmeste er informert om hva testator ønsket som sin siste vilje, slipper man usikkerhet og uvennskap. Advokaten er sterk tilhenger av åpenhet rundt oppretting av testament og fordeling av testamentariske gaver.

– Mitt råd til dem som oppretter testament, er å snakke med familien om det. Åpenhet bidrar til å forhindre uenighet. Både i nåtid og fremtid. På sikt vil det vokse fram en forståelse for at valgene som er tatt i et testament, er tatt av en grunn. Og det verste som kan skje, er at man kanskje lærer noe nytt om et menneske man kanskje trodde man kjente godt, avslutter den erfarne advokaten.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med Wegard Kalmo som er ansvarlig for arv i Redd Barna på telefon: 916 09 067, på epost: Wegard.kalmo@reddbarna.no eller benytt skjemaet nedenfor.
Last ned et eksempel på et testament