Bli med på dugnad for barna
som trenger det aller mest!

Vi er midt i en global krise de fleste av oss aldri har sett maken til. Redd Barna jobber nå på spreng for å oppskalere våre program for barn i Norge og i verdens fattigste og mest utsatte land. Bli med – sammen skal vi vinne kampen mot koronaviruset!
1
2
3

Velg ønsket månedsbeløp

275 kr kan gi seks barn det de trenger for god håndhygiene.
1
2
3

Personlig informasjon

MOBILNUMMER

Fyll inn et telefonnummer, hvis du ikke ønsker å fylle ut skjemaet selv, eller være anonym
Jeg vil fylle ut skjemaet selv
1
2

Informasjon om bedriften

Bedriftens navn
Organisasjonsnummer (frivillig)
Adresse
Postnummer
Poststed

KONTAKTPERSON

Fornavn
Etternavn
Epostadresse
Mobilnummer

VELG BETALINGSMETODE

1
2
3

Personlig informasjon

Mobilnummer
Vi kunne dessverre ikke finne informasjon på ditt nummer.
,
Endre
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed

VELG BETALINGSMETODE

BLI MED I KAMPEN MOT KORONA

Spredningen av koronaviruset har skapt en meget alvorlig situasjon – både for Norge og resten av verden. Derfor er det viktigere enn noensinne at vi står sammen og hjelper barna som trenger det aller mest. 

I Norge har vi fullt fokus på de barna som ikke har det så bra, og som blir ekstra sårbare nå som skoler og barnehager er stengt. Vi oppfordrer alle voksne til å holde et øye med sårbare barn, gi dem hjelp og støtte hvis det er mulig, eller hjelpe dem til å finne fram til Redd Barnas hjelpeside

Vårt internasjonale arbeid er nå viktigere enn noensinne. Sårbare land i Afrika, Sør-Amerika og Asia står i akutt fare for å bli hardt rammet av koronaviruset. De kommer til å bli truffet mye hardere enn oss, siden mange land ikke har sterke nok helsesystemer som kan ta vare på smittede og syke. For underernærte barn, barn som lever i krig eller er på flukt vil det være ekstra viktig med beskyttelse og tiltak mot korona-viruset. 

Vi håper du blir med, slik at vi sammen kan kjempe mot koronaviruset!

Dette gjør vi

Vi arbeider i over 120 land og våre medarbeidere arbeider på spreng for å gi sårbare barn og familier den nødvendige støtten de trenger.

  • Levering av 36 000 ansiktsmasker til sykehus i Wuhan, Kina, med hjelp av lokale frivillige.
  • Opplæring av helseteam over hele verden i hvordan de kan beskytte seg og forhindre videre spredning av sykdommen. Vi distribuerer også personlig verneutstyr og annet utstyr som helsepersonell trenger i frontlinjen.
  • Sørger for at våre helsestasjoner i flyktningleirer og utsatte områder har tilstrekkelig med såpe og hygienemateriell.
  • Sprer helseinformasjon om at det å vaske hendene med såpe i minst 20 sekunder er den beste måten å beskytte seg mot viruset.
  • Millioner av barn sitter nå hjemme som skoler og barnehager er stengt. Vi sørger for at barn som lever i fattigdom får utdanningsmateriell slik at deres utdannelse ikke blir avbrutt.
  • I Norge har Redd Barna produsert materiale på flere forskjellige språk om hvordan du som voksen kan snakke med barn om korona. reddbarna.no/6-tips-til-hvordan-du-kan-snakke-med-barn-om-korona Slik kan vi nå enda flere voksne som igjen kan hjelpe enda flere barn.

Det er du som gjør det mulig!

Takket være alle fantastiske mennesker som regelmessig bidrar med penger og engasjement, kan vi fortsette vårt langsiktige arbeid og få til varige endringer for barn over hele verden. Nå er du viktigere enn noen gang!

 Pengene kommer frem! Av innsamlede midler går 92,1% til arbeidet for barna som trenger oss aller mest. Kun 7,9% går til administrasjon og til å skaffe nye inntekter. Finn ut mer om hvordan Redd Barna fordeler midlene.

Innsamlingskontrollen