Bli frivillig
En person holder opp et skilt med en oppfordring om å evakuere barna fra Moria.

REDD BARNA MIDT-NORGE

Region Midt har engasjerte frivillige og medlemmer i Trøndelag, på Møre og Tynset. Vi jobber alle for at barn og unge skal få sine rettigheter oppfylt – nasjonalt og internasjonalt. Vårt regionkontor ligger i Trondheim.

Gå til kontaktinformasjon til regionkontoret

Se alle lokale Redd Barna-grupper og aktivitetsgrupper i Midt-Norge:

Redd Barna i Trondheim

Det finnes flere aktiviteter i Trondheim der du kan delta.

Vi har to grupper med frivillige som jevnlig arrangerer aktiviteter for og med barn som har opplevd vold i hjemmet. Besøksgruppa består av frivillige i ulike aldre som arrangerer utflukter som skogsturer, åpen gård og klatring. Besteforeldregruppa består av litt eldre frivillige som besøker barna der de er.

På det lokale asylmottaket er Redd Barna tilstede med en engasjert Mottaksgruppe du kan bli med i, eller du kan bli frivillig i En god nabo og legge til rette for aktiviteter for og med barnefamilier som er ny i Norge.

Se også Lillebygruppa under her som er en frivillig gruppe du kan delta i.

Aktiviteter i Trondheim:

Lillebygruppa i Trondheim

Lillebygruppa er et samarbeidsprosjekt mellom Redd Barna, Trondheim Røde Kors og en av byens nærskoler. Sammen gir vi et aktivitetstilbud på ettermiddagen for barn på 6.trinn i et område hvor det er få aktiviteter for barn. Redd Barna og Røde Kors har ansvar for den ukentlige aktiviteten annenhver gang. Det kan være aktiviteter som ballspill og andre fysiske leker, maleworkshop, dans og turer. Vi lager også alltid mat sammen med barna. Meld din interesse her: 

Redd Barna i Stjørdal

I Stjørdal kan du bli aktiv i Redd Barna Stjørdal, som er aktive i kampanjer, samt driver innsamling. Gruppa deltar årlig på markering av FN-dagen, og de er hvert år til stede på
musikkforeningens nyttårskonsert for å drive innsamling. Gruppa er ofte å se på stand i Stjørdal.

Besøk Redd Barna Stjørdal på Facebook

Aktiviteter i Stjørdal:

  • Innsamling, informasjon- og kampanjearbeid

Redd Barna i Malvik

I Redd Barna Malvik arrangerer våre frivillige aktiviteter for barn og barnefamilier som bor på akuttmottak. Aktivitetene foregår på ettermiddager og kan være turer i nærmiljøet, gårdsbesøk, danseworkshop og mye mer!

Redd Barna i Melhus

Redd Barna Melhus er en liten gjeng med frivillige som engasjerer seg for barn lokalt og som er aktive i Redd Barnas medlemsdemokrati.

Vi har også en mottaksgruppe som arrangerer ukentlige aktiviteter sammen med ungdommene på det lokale mottaket.

Redd Barna i Averøy

Redd Barna Averøy er en gruppe med frivillige som har gjort en viktig innsats over mange år. Gruppa er aktiv i Redd Barnas kampanjer, og arrangerer årlig internasjonal kafe på vårparten og nissetog med basar i jula.

Aktiviteter i Averøy:

  • Innsamling, informasjon- og kampanjearbeid

Redd Barna i Tynset

På Tynset finner du Norges eneste Redd Barna-bruktbutikk. Som frivillig i Redd Barna Tynset er du med å drive butikken sammen med en engasjert gjeng frivillige. Alt overskudd fra butikken går til Redd Barnas arbeid for barn. Gruppa organiserer også aktiviteter for nylig bosatte flyktningfamilier, og deltar på ulike arrangement for å øke kunnskapen om barns rettigheter. 

Redd Barna Tynset er en aktiv gruppe som gjerne ønsker seg flere medlemmer.

Følg Redd Barna Tynset på Facebook

Redd Barna i Molde

Barn som har opplevd vold i hjemmet, trenger trygge voksne og positive opplevelser som gir mestring og glede. Som frivillig i Redd Barna Molde Besøksgruppe er du med og arrangerer aktiviteter sammen med barna. Det kan være skogsturer, klatring, bowling eller kinobesøk. Gruppa deltar også i Redd Barnas kampanjer.

Aktiviteter i Molde:

Meld din interesse som frivillig

Vi kontakter deg så snart som mulig etter at du har sendt inn skjemaet.
  • Påkrevde felt er merket med *

  • * Vi bruker postnummer for å sette deg i kontakt med riktig regionkontor

Region Midt regionkontor

En av våre viktigste oppgaver er å sørge for at ditt engasjement kommer barn til gode. Enten du er frivillig, medlem eller samarbeidspartner. Vi vil veldig gjerne at du tar kontakt hvis du er nysgjerrig på oss, ønsker å samarbeide eller om du har andre spørsmål knyttet til vårt regionale arbeid.

E-post: [email protected]

Telefon: 22 99 09 00

Postadresse: Postboks 8881, 7481 Trondheim

Besøksadresse: Verftsgata 4, 7042 Trondheim (Se kart)

Følg med Region Midt på sosiale medier

Lyst til å samarbeide med oss?

Redd Barna Region Midt samarbeider med mange små og store aktører, både privatpersoner, bedrifter og idrettslag. Sammen skaper vi levende lokalsamfunn og sprer kunnskap om barns rettigheter. 

Ta kontakt!

Andre måter du kan bidra på

Gi et bidrag

Gi et bidrag

Gi det beløpet du selv ønsker. Hver krone teller for de barna som trenger det mest.

Gi månedlig

Gi månedlig

Gjør som 95.000 andre og støtt vårt arbeid fast. Sammen redder og endrer vi barnas liv – hver dag.

Bli medlem

Bli medlem

Bli medlem og bli en del av verdens største bevegelse for barns rettigheter.