Våre partnere
Ei lita jente vasker tavlen med en svamp.

BDO

BDO 4

BDO er Redd Barnas hovedsamarbeidspartner og samarbeidet strekker seg helt tilbake til 2009. Samarbeidet innebærer et bredt spekter av aktiviteter spesielt innen utdanning og kampen mot utenforskap både nasjonalt og internasjonalt.

BDOs rådgivere bidrar også med 300 timer gratis rådgivning til Redd Barna. De ansatte i BDO får muligheten til å komme tett på ledelse og fagavdelinger i organisasjonen. Dette samspillet skaper stolthet og nærhet for de ansatte og bidrar til sterk kulturbygging i selskapet.

Les mer om BDO her

Barn fra Uganda.

Utdanning for fremtiden i Uganda

Prosjektet bygger opp om FNs bærekraftsmål nr 4, «God utdanning», som handler om å sikre inkluderende, rettferdig og god utdanning og fremme muligheter for livslang læring for alle.

Prosjektet finner sted i Nord-Uganda. Her skal vi sammen jobbe med 52 skoler fordelt på 4 distrikter. Målet er å nå over 20.000 barn i dette området i løpet av de neste fem årene.

Les mer om prosjektet i Uganda her

Stolte av å kunne gjøre en forskjell

Gjennom samarbeidet kan BDO trygt engasjere seg i arbeid som har varig innvirkning langt utover sin egen virksomhet. Både igjennom økonomisk støtte og deres kjernekompetanse. Både de ansatte og ledere i BDO tar del i samarbeidet og bidrar til Redd Barnas arbeid, både i Norge og i resten av verden.

BDO mila.

Arbeid i Norge

  • Om kampen mot Utenforskap

BDO og Redd Barna står sammen i kampen mot utenforskap her i Norge. Med BDO-Mila setter vi barnas rett til lek og fritid på agenda, uansett hvem der er og hvor de bor.

  • Frivillighet og engasjement

Mange av BDO sine ansatte engasjerte ansatte gir månedlig støtte fra egen lønn. Her bidrar de også fra egen lomme og får rapporteringer fra prosjektet i Uganda tre ganger i året.

Bli lønnsgiver i BDO:

Ja, jeg vil være med på Redd Barna lønnsgiv!