Varm et barn gjennom vinteren

Din bedrift kan bidra til at Redd Barna kan skaffe barn og familier varme klær, vinterstøvler, ullpledd, varmeovner og annen beskyttelse som gjør dem i stand til å overleve vinteren som er på vei.

kr.
Deres bedriftsgave kan gi varme vintersko som holder barn på flukt varme gjennom en kald vinter.
Deres bedriftsgave kan gi barn en varm vinterjakke som bidrar til at de overlever en kald vinter.
Deres bedriftsgave kan gi barn vinterstøvler, klær og pledd som holder dem varme gjennom vinteren.

Fyll inn organisasjonsnummer for å hente firmanavn og adresse fra Brønnøysundregistrene.

Velg betalingsmetode
Kontaktperson bedrift

Total sum: 12.000 kr.

Varm et barn som fryser

Tusenvis av barn har ikke klær eller et hjem som holder dem varme når kulda setter inn. Mange går nå en vond vinter i møte. For mange av de mest utsatte barna vil vinteren bli livstruende. Gjennom årets julekampanje skal vi nå ut med varme og livreddende hjelp til barna som trenger det mest.

Akkurat nå jobber Redd Barna for å skaffe barn og familier varme klær, vinterstøvler, ullpledd, varmeovner og annen beskyttelse som gjør dem i stand til å overleve vinteren som er på vei. Men vi trenger din hjelp! Alle gaver gjør en forskjell for barna som gruer seg til vinteren.

Redd Barna jobber for de mest sårbare barna verden over. Krig og klimaendringer har ført til at flere barn har behov for vår hjelp enn noensinne. Ved å gi et bidrag gir du ikke bare varme og trygghet, men skoleplasser, gjenforeninger, livsviktig helsehjelp, opplæring av jordmødre og lærere, psykososial støtte til barn som har opplevd ting som er vanskelig å bearbeide, rent vann, medisiner og mye, mye mer.

Tusen takk! Sammen redder vi barn <3

Christmas Campaign App

Julegavene ingen bytter

Et symbolsk gavekort fra Redd Barna er en gave som både gjør en forskjell for barna som trenger det mest, og samtidig gleder dine ansatte eller kunder.

Start en egen innsamling

Din bedrift kan starte en egen innsamling på Spleis, og dermed gi ansatte og andre muligheten til å støtte Redd Barnas arbeid.

Pengene kommer fram!

92,4%
7,6%

Av innsamlede midler går 92,4% til arbeidet for barna som trenger oss aller mest. Kun 7,6% går til administrasjon og til å skaffe nye inntekter.
Les mer om hvordan vi bruker pengene.

Ofte stilte spørsmål

Gi et bidrag via nettsiden. Gå til på toppen av siden her
Send SMS med JUL til 2230 (200,-).
Vipps valgfritt beløp til 2230.
Kjøp gavekort: Reddbarna.no/butikk.
Gavekonto: 8200 01 03000.
Start din egen innsamling på Spleis.

Ja, din bedrift kan utgjøre en forskjell for barna som trenger det mest. Gi en donasjon og bidra til vårt arbeid for barn verden over.

I nettbutikken vår kan du også kjøpe symbolske gavekort.

Pengene vi får inn under julekampanjen går til Redd Barnas generelle arbeid, og gir barn i hele verden varme og trygghet, helsehjelp, mat og skolegang. Se hvordan Redd Barna bruker pengene her.

Vi er veldig glade for at du ønsker å engasjere deg. Redd Barna kan imidlertid dessverre ikke ta imot klær, leker og annet utstyr i Norge, da vi da blir et fordyrende element. Vi kjøper varer lokalt for å støtte lokalt næringsliv og redusere kostnader.

Alle bestillinger blir sendt fra Redd Barna 1-2 virkedager etter bestilling og sendes med Posten Bring. Posten lover 2-3 virkedager på sine leveranser. Frem mot jul vil det naturligvis være større pågang av postgang hos Posten, derfor er lovnaden fra Posten at alle forsendelser som er sendt før 16. Desember vil komme frem før jul. Alle bestillinger gjort før kl 08.30 den 16. Desember vil sendes 16. desember.
Savner du en bestilling? Ta kontakt med Giverservice og oppgi din ordrereferanse fra ordrebekreftelsen vi har sendt deg per epost.

Gjelder henvendelsen et giverrelatert spørsmål: ta kontakt med Giverservice på telefon 22990900 eller epost: [email protected]. Andre kontaktmuligheter finner du her.