Bli frivillig
Safe Back to School 2

innsamling til redd barnas arbeid i nepal

Din innsamling av penger gir barn i Nepal tilgang til utdanning. Redd Barna arbeider for at barna i Nepal skal lære og være trygge.

Innsamling av penger er både meningsfylt og moro! Alle kan bidra til at barn i Nepal får sine rettigheter oppfylt – uavhengig av hvor du bor, hva du jobber med eller hvor mye fritid du har.

Hvorfor innsamling til Nepal?

Redd Barna er til stede i Nepal, i fire distrikter helt nord i landet, i en region kalt Karnali. Her jobber vi for å nå 50 000 barn, gjennom 300 skoler.

Barna i Karnali møter mange og sammensatte utfordringer. Over halvparten av barna vokser opp i fattigdom og mange står utenfor skolen. Barneekteskap og barnearbeid er svært utbredt. Dette kan vi gjøre noe med. Med midler som samles inn vil vi jobbe for at alle barn – med særlig fokus på de mest marginaliserte, kasteløse og barn med nedsatt funksjonsevne – får en tryggere oppvekst med tilgang til skolegang og mulighet til å utvikle seg.

Vi jobber for å få flere barn på skolen, forbedre læringsutbytte og forhindre at barn dropper ut. For å få dette til kjemper vi også mot utnyttelse av barn, barneekteskap og barnearbeid.

Ved å samle inn penger til Redd Barnas utdanningsprogram i Nepal bidrar du til å gi barn i Nepal tilgang til utdanning, og til å skape seg en fremtid på egne premisser!

Hva kan du gjøre for Nepal?

Å samle inn penger for Redd Barna skal være gøy, enkelt og meningsfylt. Du kan arrangere enkle innsamlingsaktiviteter for deg selv, med familien, kollegaer eller din gruppe med frivillige.

Du kan ta utgangspunkt i det du kan og allerede gjør. Her har vi samlet noen forslag:

Med våre innsamlingsverktøy kan du enkelt samle inn penger til det du brenner for. Alle kan lage sin egen aksjon – privatpersoner, bedrifter, skoler, barnehager, lokallag, foreninger eller vennegjenger. Slik kan du enkelt samle inn penger.

Mange barn holder basar hvert år og vi i Redd Barna er utrolig stolte av samarbeidet med barn over hele Norge. Pengene dere samler inn gjør stor forskjell og hjelper barn over hele verden. Slik kan du holde basar.

Hvis du løper mye, kan du sette deg et mål og få familien til å sponse hver kilometer du løper, eller hva med å arrangere en Redd Barna Cup? Slik kan du samle inn penger ved å lage et idrettsarrangement.

Hvor mye tid tar en innsamling?

Det er helt opp til deg om du har mye eller liten tid til å samle inn penger. Husk at verdien for barna i Nepal uansett er stor! Vi er glade for både små og store bidrag. Ønsker du støtte eller råd er det bare å ta kontakt!

Behov for støtte?

Om du ønsker råd eller støtte kan du ta kontakt med prosjektleder for lokalt engasjement Espen Bjerknes: [email protected].

Praktisk informasjon om innsamling til Nepal

Nettbank: Pengene kan overføres til Redd Barnas gavekonto 8200 01 03000. Merk betalingen med «Nepal».

Vipps: Overfør pengene fra salg eller arrangement med Vipps til 2230. Merk overføringen med «Nepal» som kommentar.

Har dere tatt bilder scå ønsker vi gjerne å se! Mange barn holder basar hvert år og vi i Redd Barna er utrolig stolte av samarbeidet med barn over hele Norge. Pengene dere samler inn gjør stor forskjell og hjelper barn over hele verden. Slik kan du holde basar.

Hvis du løper mye, kan du sette deg et mål og få familien til å sponse hver kilometer du løper, eller hva med å arrangere en Redd Barna Cup? Slik kan du samle inn penger ved å lage et idrettsarrangement.

Meld din interesse som frivillig

Vi kontakter deg så snart som mulig etter at du har sendt inn skjemaet.
  • Påkrevde felt er merket med *

  • * Vi bruker postnummer for å sette deg i kontakt med riktig regionkontor

Flere muligheter for å være frivillig

Andre måter du kan bidra på

Gi et bidrag

Gi et bidrag

Gi det beløpet du selv ønsker. Hver krone teller for de barna som trenger det mest.

Gi månedlig

Gi månedlig

Gjør som 95.000 andre og støtt vårt arbeid fast. Sammen redder og endrer vi barnas liv – hver dag.

Bli medlem

Bli medlem

Bli medlem og bli en del av verdens største bevegelse for barns rettigheter.