Skole
Skoleinnsamling

Skoleinnsamling

Hvert eneste barn teller

Barnekonvensjonen er klar, alle barn har rett til utdanning og Redd Barna jobber hver dag for at denne retten opprettholdes! Ved å samle inn penger til Redd Barnas arbeid bidrar dere til å hjelpe barn i andre land med å få en trygg oppvekst og mulighet til å forandre og utvikle samfunnet de lever i.

Praktisk informasjon

Vipps
Søk etter Redd Barna eller 2230. Tast inn beløp. Skriv inn skolens navn og hva slags innsamling dere har hatt i meldingsfeltet, for eksempel «x skole, FN-kafe».

Nettbank
Pengene fra skoleinnsamling kan overføres til Redd Barnas gavekonto
8200 01 03000.  Merk innbetalingen med skolens navn og hva slags innsamling dere har hatt.

Fyll inn skjemaet for bestilling av diplom her. Vi sender diplom per e-post for å spare kostnader og miljøet. Ved ønske kan vi sende per post.

Kontakt oss gjerne på [email protected] eller 22 99 09 00 om du har spørsmål. 

Bestill innsamlingspakke

Her kan du bestille materiell til skoleinnsamling. Pakken inneholder plakat, ABC i innsamling og praktisk informasjon.

Skoleinnsamlingspakke
Hjemmerestuarant

Lag din egen hjemmerestaurant

Inviter de du bor med på restaurant til inntekt for Redd Barnas arbeid for barn. Bestem hva slags mat du vil lage, skriv det inn i menyen og sett opp priser på de ulike matrettene. Last ned vår meny-mal her.

Har du holdt hjemmerestaurant? Last ned diplom her.

Bidraget fra restauranten kan settes inn på vår gavekonto 8200.01.03000 eller bruk vårt VIPPS nummer 2230. Husk å merke innbetalingen med hjemmerestaurant.

Andre tips til innsamlingsaktiviteter

Skoleinnsamling - Redd Barna-panten

Redd Barna-panten

Elevene kan noen dager før innsamlingen legge lapper i postkassene med informasjon om innsamlingen og når flaskene blir hentet. Her er et forslag til flyer.

Skoleinnsamling - Redd Barna-loppa

Redd Barna-loppa

Gjenbruk av leker, bøker, sportsutstyr og klær er både en fin måte å samle inn penger på og til å få kjøpt fine ting billig. Dette er miljøvennlig og gir alle mulighet til å bidra uavhengig av foreldrenes inntekt. Her er forslag til flyer som kan sendes hjem med elevene.

Skoleinnsamling - Redd Barna-kafé

Redd Barna-kafé

I forbindelse med en skoleinnsamling kan skolen arrangere en kafe med salg av mat fra ulike land.

Skoleinnsamling - Rettighetsløpet

Rettighetsløpet

Rettighetsløpet kan inngå som en aktivitet hvor elevene får delta aktivt. Her kan de finne sponsorer som bedrifter, familie eller andre kjente til å sponse for antall runder barnet løper. Det er helt frivillig å gi penger – aktiviteten kan fint gjennomføres uten et innsamlingsformål. Poster til Rettighetsstien finner du her, en for 1.-4. trinn med svarark og en for 5.-7. trinn med svarark.

Flere innsamlingstips

Det finnes mange ideer til hvordan dere kan samle inn penger til vårt arbeid. Her er noen flere tips:
Redd Barnas ABC i innsamling

Visste du at 100 % av pengene dere samler inn går til å hjelpe andre barn? 

Se hvordan Redd Barna jobber og hvordan innsamlingen deres kan hjelpe

Alle barn har rett til å gå på skole, men for Niroj er det ekstra viktig at han får seg en utdannelse. Finn ut hvorfor og hva Redd Barna gjør for å hjelpe han.
Hva er forskjellige grunner til at barn er på flukt? Hør Salam (10 år), Yahi (16 år) og Feyha (10 år) sine historier og hvordan Redd Barna jobber for å gi dem den hjelpen de trenger.