Start din egen inn­samling

Vi i Redd Barna ønsker at det skal være enkelt og gøy å samle inn penger for å gi barn den tryggheten og framtiden de fortjener. Du velger selv hvilken form innsamlingen skal ha og til hvilket formål pengene skal gå.

Sånn gjør du det

Alle kan lage sin egen innsamling - privatpersoner, bedrifter, skoler, barnehager, lokallag, foreninger eller vennegjenger.

Å sette opp en innsamling er lett.

Det er gjort på 1 - 2 - 3.

1. Registrer innsamling

2. Spre ordet

3. Følg opp giverne

1. Registrer innsamling

1. Registrer innsamling

Gå til innsamling.reddbarna.no - Her har vi gjort det enkelt og raskt å komme i gang, samtidig som du har alle muligheter til å forme innsamlingen og innholdet etter dine ønsker.

2. Spre ordet

2. Spre ordet

Når du har fått formål og budskap slik du vil ha det, så er neste steg å spre ordet. Ring eller send e-post til venner og familie og oppfordre de til å donere.

Vi har også gjort det enkelt å dele innsamlingen i dine sosiale nettverk.

3. Følg opp giverne

3. Følg opp giverne

Underveis har du mulighet til å følge opp og takke alle som bidrar. Litt ekstra oppmerksomhet og oppmuntring kan bety en stor forskjell.

Du kan hele tiden følge med på hvor nærme du er målet du har satt deg. Lykke til!

La deg inspirere

Kan en innsamling være et alternativ til gaver på en viktig dag eller en ekstra motivasjon for å nå dine mål? Kanskje kan din spesielle dag også forandre morgendagen for barn som trenger det.

Livsviktige bryllupsgaver

Vis

Livsviktige bryllupsgaver

I stedet for gaver og blomster til bryllupet ønsket Sylwia og Jo seg støtte til sin egen innsamling for syriske flyktningbarn.

40-åringer støtter Redd Barna

Vis

40-åringer støtter Redd Barna

I forbindelse med sin 40-årsfeiring har Miriam og Thomas startet sin egen innsamling. Deres bursdagssønske er at venner og kjente gir et bidrag til Redd Barnas arbeid.

Engasjert næringsliv

Vis

Engasjert næringsliv

Da katastrofen rammet Filippinene besluttet COWI å starte en innsamling. For hver krone de ansatte ga, matchet COWI beløpet.

En annerledes bursdag

Vis

En annerledes bursdag

Eira feiret sin bursdag noe annerledes enn de fleste niåringer. I steden for gaver samlet hun inn penger for at flere barn skulle få mulighet til å gå på skole.

Pengene når frem

 Pengene kommer frem! Av innsamlede midler går 92,1% til arbeidet for barna som trenger oss aller mest. Kun 7,9% går til administrasjon og til å skaffe nye inntekter. Finn ut mer om hvordan Redd Barna fordeler midlene.

Innsamlingskontrollen