Klikk og bruk Rettighetsslottet direkte på Internett >

Rettighetsslottet er et livlig, digitalt undervisningsmateriell om barns rettigheter. Materiellet er gratis, og er laget for de eldste barna i barnehagen, og for elever i 1.-4. klasse.

I Rettighetsslottet lærer du om barns rettigheter via tegninger, sanger, filmer og bilder. I tillegg til det digitale materiellet, består Rettighetsslottet av en plakat (bokmål / nynorsk), en CD, et sanghefte, en tegneserie og flere undervisningsopplegg. Dette kan du bestille eller laste ned gratis i boksene til høyre på denne siden.

NYHET: Tegneserien «Fortellinger fra Rettighetsslottet» er nå lansert! Dette er et tegneseriehefte på 32 sider. Det handler om barns rettigheter og består av tre fantasifulle historie med etterfølgende elevoppgaver. Her får du vite mer om hva Rettighetsslottet egentlig er, om retten til å være den du vil og det å ha en god og trygg barndom uansett hvor du kommer fra i verden.

Tegneserien kan bestilles gratis på bokmål, og leses her på bokmål eller på nynorsk. Nynorskutgaven finnes kun digitalt.

Her kan du se musikkvideoen til Barnas rettigheter