0

Vidunderpost

Pris: 139,-
Vidunderpost gjør ditt barns verden litt større og mer spennende for 139 kroner i måneden.

Gi en gave til Redd Barna, og barnet ditt får en spennende velkomstpakke i posten. Hver måned kommer det en ny overraskelse i postkassen!

Postkortet med en hemmelige kode åpner ett digitalt univers fylt med spennende og lærerike historier og aktiviteter om landet og barna som bor der – perfekt for en lærerik familiekveld.

Samtidig kan dere sammen bidra til at et annet barn får en tryggere oppvekst. 100% av inntektene går til Redd Barnas arbeid for de mest sårbare barna i Norge og resten av verden.
Produktinformasjon

Bestiller du Vidunderpost mottar du først en velkomstpakken med stort verdenskart, reisepass, 6 ekstra postkort og bruksanvisning. Hver måned mottar man et nytt postkort fra et nytt land med klistremerker til kart. og pass. Samt en hemmelige kode som låser opp et digital univers med spennende og lærerike historier og interaktive oppgaver. Man kan motta vidunderpost i 12 måneder. Deretter fortsetter din donasjon til Redd Barna og vi håper du vil forsette å støtte vårt arbeid for barn, men du kan selvsagt endre eller stoppe din donasjon når det måtte være.

Les mer og bestill her

Vidunderpost er perfekt for barn mellom 4-10 år

Enkel betaling
Betal raskt og enkelt med Vipps eller kort. Bedrifter kan også bestille giro.
Trygg handel
Din sikkerhet er viktig for oss. Hele nettbutikken vår er kryptert.
Alltid fornøyd
Alle våre kunder skal være fornøyd. Hvis du mot formodning ikke er det - ta kontakt!
Cart

Dine varer

Varen ble fjernet. Angre