LUCA FJERNER MED Html-magi ❤️

TUSEN TAKK FOR DIN STØTTE TIL FLOMOFRENE I PAKISTAN

Pakistan har blitt truffet av den største flomkatastrofen på flere tiår. En tredjedel av landet ligger under vann. 16 millioner barn er rammet. For mange er situasjonen livstruende på grunn av matmangel og smittsomme sykdommer. Så langt har over 1500 mennesker omkommet, mer enn 400 av dem er barn.

MED DIN STØTTE HAR VI SÅ LANGT NÅDD UT MED LIVREDDENDE HJELP TIL 28 300 MENNESKER, AV DEM ER 13 688 BARN

Og arbeidet fortsetter for fullt. Internasjonale Redd Barna har jobbet i Pakistan siden 1979, og har mer enn 60 fulltidsansatte ved våre kontor i landet. Målet er nå å bidra med 570 millioner kroner til sårbare barn og familier i Pakistan.

Vi er til stede i de verst rammede områdene for å hjelpe barn og familier som har mistet alt. Med din hjelp sørger vi for at familier får midlertidig husly, telt, helsehjelp, mat, rent vann, utstyr til matlaging og kontantstøtte til å kjøpe det de trenger for å overleve under de vanskelige forholdene.

Mer en 33 millioner mennesker er rammet av flommen. Over 1,1 millioner hjem har gått tapt. Hundretusenvis av familier har mistet alt. Millioner er drevet på flukt fra vannmassene.

Soni (37) står utenfor familiens midlertidige hjem. I det enkle teltet bor hun sammen med mannen og to barn. Familien har alltid vært fattig, men før flommen hadde de i det minste et hus å bo i. Nå har de mistet alt.

Veier og broer er ødelagt i store deler av de flomrammede områdene. Med din støtte har Redd Barna nådd ut til sårbare barn og familier i områdene som er vanskeligst å nå.

Pappa Raamdin er glad for at familien har fått hjelp og midlertidig husly av Redd Barna. Familien mistet alt de eide i flommen.

Takket være støttespillere som deg, får tusenvis av familier mat, rent vann, helsehjelp og annet nødvendig utstyr som hjelper dem gjennom krisen.

Det er vanskelig for befolkningen å flykte fra vannmassene. Dette er hovedveien fra Karachi til Sangarh. Karachi er den største byen i Pakistan, og hadde i 2020 en beregnet befolkning på 16 millioner innbyggere.

Forurenset vann og matmangel gjør at faren for epidemier og sult er overhengende. For å redde liv er det viktig å nå ut til flere med mat, helsehjelp og annet materiell som kan hindre utbrudd av smittsomme sykdommer. Med din støtte forsetter vi arbeidet for pakistanske barn.

Uten din støtte hadde dette arbeidet ikke vært mulig. Tusen takk! SAMMEN REDDER VI BARNS LIV.