Foto: Redd Barna/Julie Berg
Espen Stormo driver eget reklamefirma, og engasjerer seg både titt og ofte i Redd Barnas aktiviteter.

Da Stormo, etter syv år i reklamebransjen startet eget firma for snart to år siden, fikk han lyst til å engasjere seg i humanitært arbeid. Han engasjerer seg som privatperson, men går ikke av vegen for å involvere virksomheten. Gjennom sitt firma, Emma Reklame, har han flere ganger bidratt i det lokale Redd Barna arbeidet i Kristiansand. – Jeg ønsker å bidra til noe positivt, sier Espen Stormo. –Redd Barna gjør mye bra for barn som ikke nødvendigvis synes like godt som for eksempel idrettsklubbene. Ofte skal det ikke så mye til for å gjøre en forskjell, legger han til.

Vi må være synlige

Emma Reklame leverer alt av trykksaker og utstyr, noe den lokale aktivitetsgruppen i Kristiansand nyter godt av. Gensere, ryggsekker og luer er blant de tingene Stormo har bidratt med. I Fredsparken i Dyreparken henger et digert banner som forteller om Redd Barnas tilstedeværelse. Banneret var Stormos egen ide. –Vi må jo være synlige, smiler han. Espen Stormo er selv far til to, og han er opptatt av å gi dem et innblikk i hva som skjer i verden.

Den store verden

-Fredsfesten i Dyreparken hørtes ut som en kul greie, derfor engasjerer jeg meg der. Dette er noe alle kan være med på, og det er et viktig arrangement som knyttes opp til det som skjer ute i den store verden. Jeg tror det er viktig at barn får delta på slike ting, avslutter den travle reklamemannen Espen Stormo, som innimellom kundebesøkene slår et slag for Redd Barna.