Mange av de rundt 1000 besøkende stoppet opp ved standen og fikk informasjon om hvordan de kunne bli medlem i Redd Barna eller melde seg som Redd Barna aktivist.

Hanne Karijord, leder i Redd Barna Stjørdal, og tre aktive medlemmer stod på standen i flere timer. De fikk vervet 4 nye medlemmer samt delt ut et stort antall flyers til voksne som gjerne ville høre om Redd Barna sitt arbeide både på Stjørdal og i resten av landet.  Været viste seg fra en god side og gjorde sitt for at dette ble en flott dag for store og små.

Speakeren for Barne-OL tok også turen bort til standen og intervjuet de frivillige på sparket, slik at de fikk annonsert at Redd Barna var med på arrangementet. Dette førte til at ennå flere kom innom for å få informasjon om hvordan de kan engasjere seg for barns rettigheter.

- Dette ble en flott dag der vi fikk til en god promotering av Redd Barna. Vi håper mange melder seg inn som medlem eller engasjerer seg som Redd Barna aktivister framover, sa Hanne Karijord etter det vellykkede arrangementet.