Foto: Redd Barna/Stjørdalens Blad
Hanne Karijord (i midten) hadde tatt med seg sin datter Tilde på Nyttårskonserten. Her mottar de penger fra glade givere i pausen. Innsamlingen resulterte i over 12 000 kroner til Redd Barnas arbeid i Syria.

Halsen Musikkforening serverer hvert år musikalske godbiter under sin Nyttårskonsert, og i januar var Stjørdal Redd Barna tilstede for åttende gang. Konserten, som fant sted i Rica Hell Amfi samlet godt med folk, og blant dem var seks frivillige fra Redd Barnas lokallag i Stjørdal.

Allsidig bidrag fra Redd Barna

De seks Redd Barna-medlemmene sto for billettsalg og -kontroll, utdeling av program, og de tok også den hyggelige jobben med å vise gjestene til sine reserverte plasser. De stilte i tillegg opp som vakter ved utgangene. Om ikke dette var nok, så hjalp de engasjerte medlemmene også til under kostymeskift mellom innslagene.

-Vi er glade for å kunne overvære en så flott konsert, og flere uttrykte at de vil være med igjen, sier en av de frivillige i Redd Barna Stjørdal.

Innsamlingen i pausen gav ikke mindre enn 12 636 kroner til Redd Barnas arbeid for barn i Syria. Pengene ble telt og satt inn på konto samme kveld. Nyttårskonserten ble dermed en hyggelig og annerledes aktivitet som kom både lokalsamfunn og barn i Syria til gode.

Har du lyst til å engasjere deg i Redd Barnas arbeid? Kontakt ditt nærmeste regionkontor