Foto: Torhild Tvedt
Det var mange fantastifulle utkledninger på Betel.

I Sauda har Torhild Tveit lenge engasjert seg for barn og barns rettigheter. Over årene har hun vært med på å samle inn masse penger til ulike formål og ett av arrangementene som gjennomføres hvert år, er Karnevalet.

En onsdag i februar gikk karnevalet av stabelen på Betel. Arrangementet er et samarbeid mellom Redd Barna og Sauda Barnegospel og hensikten er å ha et fokus på solidaritet og samle inn penger.

Det ble ett godt frammøte av store og små i fantastiske utkledninger. Sang, boller, lek og gaver hører alltid med under karnevalet. 

Foto: Redd Barna/Siri S. Wangen
Lokallaget i Stryn, med tidligere leder Sigrid Paulsen i spissen.

Stryn

Damene i Stryn har også jobbet for rettighetene til barn i mange år. Lokallaget står sterkt og gjennomfører flere innsamlinger i året.

Blomsterlotteri og basarer har over årene medført en jevn inntekt til Redd Barna, og ingenting tyder på at de kommer til å gi seg med det første!

Kontoret var på besøk når de gjennomførte årsmøtet og lotteri, og humøret og entusiasmen til denne gjengen er det ingenting å si på, selv om de godt kan tenke seg flere, og yngre, medlemmer. 

Foto: Redd Barna
Berit Bjørlo og Karen Elise Matheson holder appell på kvinnedagen.

Sykkylven

Berit Bjørlo, Karen Elise Matheson og Lisbeth Aure jobber flittig for Redd Barna i Sykkylven. Alle damene er sterkt engasjert i Redd Barna som medlemsorganisasjon og jobber for at medlemmene skal aktivt bidra til utviklingen og veksten av organisasjonen.

Også i Sykkylven samler de inn penger og på kvinnedagen valgte komiteen for 8. mars å gi overskuddet på kr. 10 000 til Redd Barna sitt arbeid for syriske flyktningbarn. 

Dersom du ønsker å gjøre en innsats for Redd Barna, ta gjerne kontakt med lokallaget i ditt nærmiljø eller direkte med Regionkontoret i Bergen.