Foto: Redd Barna Moss
Erik Mogeno og kaninen Kalle

Redd Barna Moss hadde lenge planlagt denne dagen.  - Vi ønsket oss en dag barna sent ville glemme - en dag med mange gode opplevelser, forteller leder i Redd Barna Moss Aneela Khan. De frivillige i Redd Barna Moss gledet seg, og spesielt gledelig var det fordi barna som deltok var barn med mye ulik bakgrunn og opplevelser. Derfor var gleden ekstra stor da dagen ble så vellykket som de frivillige hadde tenkt seg.

Magi og nøttekupp

Morsomhetene lot ikke vente på seg. Kinosalen var leiet for dette private arrangementet, godteriposene lå klare og mange spente barn inntok setene. Erik Mogeno fikk den fullsatte kinosalen til å le, og publikum engasjerte seg da magikeren stilte dem lurespørsmål. Barn ble invitert opp på scenen og fikk tatt del i triksene Mogeno fremførte, til alles store fryd. Buktaling og kaninen «Kalle» fikk også mye oppmerksomhet. Kaninen sang og de yngste barna lurte på hvordan en dukke kunne synge.

Erik Mogeno forteller at han opplevde arrangementet positivt, og spennende. - Folk var jo egentlig der for å se på film. Derfor var jeg litt spent på hvordan folk ville ta imot at de skulle se på meg i 30 minutter, før de skulle få se filmen de hadde gledet seg til. Men da jeg startet følte jeg at jeg hadde med meg barna, og de deltok aktivt i showet. - Jeg har gjort show i Moss tidligere, men dette var første gang jeg gjorde noe for barn her, og jeg kommer gjerne igjen! forteller Mogeno.

Pizza og bowling

Filmen "Det elleville nøttekuppet" slo også godt an, og var en film som passet publikummet. Barnelatteren hørtes godt i kinosalen. Etter filmen gikk veien videre til bowling. Her koste alle seg med pizza og bowlingentusiasmen var stor. Noen av barna konkurrerte om flest poeng og antall strikes, mens de yngste koste seg med å bli fascinert av kjeglene som falt ned da bowlingkulen traff dem.

- Det ligger mange timers innsats bak et slik arrangement, og da gjør det veldig godt når vi ser den enorme gleden barna får av dette», avslutter Aneela Khan.