Foto: Andrea Eickstedt

To av våre frivillige åpnet arrangementet med sang og gitar før det ble servert pizza, saft og kaker. Barna lekte, tegnet og spilte spill, og det var tradisjonen tro både ansiktsmaling og ballongdyr. Vi arrangerte hinderløype i bakgården der barna fikk testet både koordinasjon og balanse. Alle hinderløypedeltakerne fikk godtepose og såpebobler i premie for god innsats.

Tradisjon
De årlige festene i ”En god nabo” er en hyggelig anledning for alle til å bli bedre kjent med hverandre. Målsettingen vår er at både barn og foreldre kan stifte nye bekjentskaper, utveksle erfaringer og lære av hverandre – og samtidig ha en morsom og annerledes dag.

Det er også en fin mulighet for frivillige å bli kjent med alle familiene som er med i prosjektet. Frivillige ”En god nabo” Bergen jobber med nylig bosatte flyktningfamilier og tilrettelegger for at barna kan delta i fritidsaktiviteter.

Trenger flere frivillige!
Har du også lyst til å være støttespiller for en flyktningfamilie og bidra til å gjøre overgangen til det norske samfunnet litt lettere? Vi trenger flere frivillige! Ta gjerne kontakt med regionkontoret.