Foto: Shaher Mohammed/Redd Barna
Både store og små koste seg da Redd Barna Kristiansand arrangerte sin Halloweenfest.

Redd Barna Kristiansand hadde Halloweenfest med barnegruppen og deres familier. Det var cirka 50 personer som deltok. Festen begynte kl. 17.00 og varte i to og en halv time.
Alle barna var veldig fornøyd, og de ønsker seg flere slike fester. Barnefamiliene gav veldig gode tilbakemeldinger, og sa at det var utrolig gøy, og at barna har det veldig bra på aktivitetsgruppen. De setter veldig stor pris på den frivillige innsatsen, og takker Redd Barna.

Videre var vi på fotballkamp på Sør Arena og så Start spille mot Haugesund. Her deltok ca 35 ungdommer. Alle ungdommene hadde det veldig gøy på stadion, og kampen var spennende (3-3). Både barn og ungdom som deltar på aktivitetsgruppene er svært fornøyde, og setter stor pris på å få være sammen med frivillige i Redd Barna.

Til sammen har vi kjørt gjennom flere aktiviteter f.eks. kino, går på tur, metro lekeland, bowling, flerkulturell aften og mange flere aktiviteter. Ønsker du å være frivillig sammen med Redd Barna Kristiansand er det bare å kontakte Redd Barna