Fokus på utendørs aktivitet

Foto: Anne Kristine Solhaug/Redd Barna
Barn, foreldre og besteforeldre fikk servert pølser i pinnebrød, og ikke minst falt bananer med smeltet sjokolade i smak!

I år hadde Redd Barna region midt gleden av å være en av mottakerne for prosjektet. Ønsket var å arrangere en aktivitetsdag for barna tilknyttet asylmottaket i Trondheim.

Redd Barna ble koblet opp mot eventbyrået, Crazy Coyote, som ønsket å gi bort dagen sin til barna.

Crazy Coyote har fokus på aktive opplevelser, utendørs! Det ble dermed pakket og gjort klart til en tur i Bymarka i Trondheim.

Tøff nok til å rappellere?

Barn, foreldre, besteforeldre og frivillige ble svært godt tatt i mot av de ansatte ved byrået. De hadde allerede gjort i stand lavvo, bål, og ikke minst; bananer med smeltet sjokolade.

Det siste falt i god smak hos både store og små, selv om pølser med pinnebrød ikke var å forakte det heller.

Muligheten for å rappellere høyt over bakken var til stedet, og et av barna, samt en frivillig, var tøffe nok til å prøve!

Andre syntes derimot at det var greit å holde beina plantet på bakken, for både aking, sporsøking og pil og bue var jo minst like spennende.

Digger å være frivillig

Foto: Anne Kristine Solhaug/Redd Barna
De frivillige koste seg også i solen.

Sola skinte høyt fra en skyfri himmel, og den gode stemningen var det ingenting å si på. Mye latter blant store og små, gode samtaler, en liten danseforestilling fra ei talentfull ung jente, kakao og minnerike opplevelser gjorde denne dagen til noe helt unikt.

- Det er på dager som dette hvor man bare må digge det å være frivillig i Redd Barna! Det gir så mye energi, og engasjementet bare stiger, sier Anne Kristine Solhaug, frivillig i Redd Barna Trondheim.

Vil du være frivillig? Ta kontakt med ditt regionkontor for mer informasjon.