Foto: Redd Barna Moss

De frivillige hadde nedlagt mange timer med forberedelser da mye skulle skje i løpet av kort tid. Det skulle bakes pizza og brownies, årets mest kjente magiker skulle opptre og det skulle bli opptreden av afghanske artister. I anledning vinteren delte også lokallaget ut Redd Barna reflekser.

Første del av aktiviteten foregikk på Bytårnet skolekjøkken. Her skulle det bakes. Bakeingrediensene var kjøpt inn og innsatsen fra deltakerne var upåklagelig. Mens pizzaene stekte, ble det tid til hyggelig prat og engasjerende brettspill. Et koselig bord ble dekket og det var stor stemning rundt bordet. Alle skrøt av den gode maten og spiste seg gode og mette på egenprodusert mat.

En magisk aften

Til andre del av dagen var Norges mest kjente magiker invitert. Alexx Alexxander, som de fleste av oss kjenner fra norske talenter, fikk publikum til å feste blikket idet han utførte sine magiske triks. Han fikk flere av barna engasjerte da de ble invitert opp på scenen og fikk være med på å utføre triks. Vi så alt fra et svevende bord, til en femtilapp som ble forvandlet til en hundrelapp - uten at noen forstod hvordan. Det ble også tid til selfies med magikeren, noe barna likte veldig godt.

Etter en liten matpause med boller og saft, ble kvelden avsluttet med afghansk musikk. Her ble det fremført låter på flere språk, deriblant pashto, urdu og dari. Fremføringen skjedde ved bruk av klassiske musikkinstrumenter som tabla og dambora. Publikum likte musikken godt og tonene fikk flere til å danse. Alt i alt så samtlige ut til å være svært fornøyde med årets siste Redd Barna arrangement.