Søk

Filtrer søket på:
 1. Da Leon (8) gikk til topps på Løvstakken i Bergen nylig, var det for 100. gang siden mars. – Jeg hadde lyst å gjøre noe for andre barn, forteller Leon, som har fått inn over 15.000 kroner i sponsorinntekter.

  Les mer

 2. Stine Sofies Stiftelse og grunnlegger Ada Sofie Austegard får prisen for 20 års innsats for å hjelpe barn og familier som opplever vold og overgrep.

  Les mer

 3. Les mer

 4. Les mer

 5. Redd Barna lanserer nå et nytt samtaleopplegg til bruk i barnehagen, som skal lære barn om retten til å bestemme over sin egen kropp. – Et utrolig godt hjelpemiddel, sier pedagogisk leder Camilla Sandøy i Haukeliveien barnehage i Oppegård.

  Les mer

 6. Et halvt år etter at Covid-19 stengte ned Norge, har mer enn 29 millioner mennesker blitt smittet i verden, og over 900.000 har dødd. Ingen er uberørt, særlig ikke barn. – Jeg er redd vi mister en generasjon, sier Nora Ingdal i Redd Barna.

  Les mer

 7. Sammen med ungdommer fra hele verden ga Johanne og Tyra sine innspill til globale ledere på utdanningsfeltet. – Skolen kan ikke erstattes, advarte de.

  Les mer

 8. Verdensstjerner som Aurora og Sigrid har bidratt til at Redd Barnas Moria-kampanje fått rekordstøtte. Mandag formiddag har 84.000 mennesker signert på at Norge skal slutte å vente, og begynne å hente barn fra det som en gang var en flyktningleir.

  Les mer

 9. Norge har sammen med Sør-Afrika fått en lederrolle i samarbeidet om utvikling og rettferdig tilgang til Covid-19-vaksiner. – Norge må kjempe for løsninger som ikke forsterker den økende ulikheten i verden, sier Redd Barnas generalsekretær Birgitte Lange.

  Les mer

 10. Redd Barna har lansert verdens største undersøkelse av hvordan koronapandemien rammer barn. 8000 barn forteller med egne ord, og det de forteller bekymrer Redd Barna dypt.

  Les mer

 11. Redd Barna jobber over hele verden for at vold, krig, frykt og trusler ikke skal stanse barns utdanning. FN markerer i dag den første internasjonale dagen for å beskytte skoler mot angrep.

  Les mer

 12. Redd Barna mener regjeringens løfte om å hente femti barn og barnefamilier fra den utbrente Moria-leiren er langt fra godt nok. – Dette er en varslet katastrofe. Norske myndigheter har sittet på gjerdet alt for lenge, sier generalsekretær Birgitte Lange.

  Les mer

 13. – Det har vært et fantastisk engasjement, sier Maria Hansteen, leder av Jusstudentenes humanitæraksjon (HumAk). Da aksjonen ble avsluttet søndag hadde de samlet inn nær 800.000 kroner til Redd Barna.

  Les mer

 14. Det er fem år siden tre år gamle Alan Kurdi ble funnet død på en strand like utenfor Tyrkia. Den gang var det en forventning til at Europas ledere ville reagere og samarbeide for å beskytte barn på flukt. Slik har det dessverre ikke gått.

  Les mer

 15. I dag lanseres et hjelpetilbud rettet mot potensielle overgripere før de begår overgrep mot barn. Tilbudet er på plass takket være en rapport fra Redd Barna.

  Les mer

 16. Saftbasar på torshov - 28.08.2020

  Les mer

 17. I Norge er over halvparten av bosatte flyktninger under 18 år. Likevel handler integreringsdebatten nesten utelukkende om språk og arbeid for voksne. – Det er et skrikende behov for å få med barnas perspektiv, sier Thale Skybak i Redd Barna.

  Les mer

 18. Flukten fra Syria - 26.08.2020

  Siraj (13) var bare en liten gutt da krigen i Syria brøt ut. Les historien om en ung gutts motstandskraft, kampvilje og utømmelige styrke i møtet med krigens nådeløshet – og hvordan riktig støtte i rett øyeblikk kan forandre et barns liv for alltid.

  Les mer

 19. Les mer

 20. Les mer

Synes du flere burde lese dette?