Søk

Filtrer søket på:
 1. Les mer

 2. Landingsside OE - 16.10.2020

  Les mer

 3. Les mer

 4. Smiler hun fortsatt? - 15.10.2020

  Fra boksidene smiler hun til oss, Yeshiwork fra Etiopia, men bak smilet skjuler det seg en vanvittig sterk historie. Kan vi finne henne igjen, 20 år etter dette bildet ble tatt, og spørre hva Redd Barna har betydd for henne?

  Les mer

 5. Da skolen stengte på grunn av Covid-19, ble familiens mobiltelefon løsningen for 11-år gamle Sawsan i Syria.

  Les mer

 6. Trygg på trening - 14.10.2020

  Les mer

 7. Fram til for få år siden var seksuelle overgrep innen idretten et ikke-tema. Men så begynte voksne å fortelle om hva de ble utsatt for som barn. Nå utvikler Redd Barna kurs for å gjøre alle trygge på trening.

  Les mer

 8. Barn hjelper barn - 09.10.2020

  Les mer

 9. – Det er en viktig sak og de gjør et viktig arbeid, sier Oda fra Vålerenga skole om årets fredsprisvinner Verdens matvareprogram. Nå er Oda og elleve andre barn klare til å arrangere fredsprisfest.

  Les mer

 10. Redd Barna anbefaler en tydelig koronakompensasjon for å unngå kutt i skolen og barnehagene. Forøvrig mener Redd Barna at det er mye bra for barn og unge i forslaget til neste års statsbudsjett.

  Les mer

 11. Regjeringen legger opp til å bruke 1 prosent av bruttonasjonalinntektene til bistand og utvikling i statsbudsjettet for 2021. Det betyr likevel at bistandsbudsjettet kuttes med over 1 milliard kroner.

  Les mer

 12. – Vi vil be om møter med alle selskapene vi er investert i, som produserer og selger morsmelkerstatning, sier Sigrid W. Slørstad i Nordea. Dermed går de sammen med KLP, DNB og Storebrand mot en kynisk reklamepraksis som bidrar til at hundretusenvis av barn mister livet hvert år. 

  Les mer

 13. Les mer

 14. Eplesalg - 29.09.2020

  Les mer

 15. Da Leon (8) gikk til topps på Løvstakken i Bergen nylig, var det for 100. gang siden mars. – Jeg hadde lyst å gjøre noe for andre barn, forteller Leon, som har fått inn over 15.000 kroner i sponsorinntekter.

  Les mer

 16. Stine Sofies Stiftelse og grunnlegger Ada Sofie Austegard får prisen for 20 års innsats for å hjelpe barn og familier som opplever vold og overgrep.

  Les mer

 17. Les mer

 18. Les mer

 19. Redd Barna lanserer nå et nytt samtaleopplegg til bruk i barnehagen, som skal lære barn om retten til å bestemme over sin egen kropp. – Et utrolig godt hjelpemiddel, sier pedagogisk leder Camilla Sandøy i Haukeliveien barnehage i Oppegård.

  Les mer

 20. Et halvt år etter at Covid-19 stengte ned Norge, har mer enn 29 millioner mennesker blitt smittet i verden, og over 900.000 har dødd. Ingen er uberørt, særlig ikke barn. – Jeg er redd vi mister en generasjon, sier Nora Ingdal i Redd Barna.

  Les mer

Synes du flere burde lese dette?