Søk

Filtrer søket på:
 1. Innsamling på Kjelsås

  Les mer

 2. UD - 26.05.2020

  Den norske regjeringens ønske om å styrke den humanitære innsatsen på prioriterte områder som livsnødvendig humanitær hjelp, beskyttelse av sivile og innovasjon har resultert i nye flerårige partnerskapsavtaler med norske frivillige organisasjoner, deriblant Redd Barna.

  Les mer

 3. Kynisk markedsføring villeder mødre i fattige deler av verden til å tro at morsmelkerstatning er bedre enn amming. Dette har alvorlige konsekvenser for barns liv og helse. Les om vårt arbeid mot «pulvercowboyene» og hvordan du kan bidra til endring.

  Les mer

 4. Ungdom peker på flere problematiske sider ved bruk av pornografi, ifølge en ny Redd Barna rapport.

  Les mer

 5. SMS-fadderbidrag - 20.05.2020

  Les mer

 6. Nettvettfilmer - 19.05.2020

  Her finner du mange filmsnutter om nettvett, blant annet en film for hver nettvettregel.

  Les mer

 7. Garasjesalg

  Les mer

 8. Redd Barna er glade for at regjeringen har klart å beskytte bistanden i revidert nasjonalbudsjett i en tid hvor landet står i en utfordrende økonomisk situasjon.

  Les mer

 9. Ansatte på barnevernsinstitusjoner synes det er vanskelig å håndtere risikoen for seksuelle overgrep over nett så godt som de selv ønsker, viser ny rapport fra Redd Barna.

  Les mer

 10. 301 barn lever i dag som identitetsløse, på siden av det norske samfunnet. Nå slår NOAS, Redd Barna og Norsk Folkehjelp alarm. I tre nye rapporter gjennomgås barnas situasjon.

  Les mer

 11. Alle barn i verden har de samme rettighetene ifølge FNs barnekonvensjon. Redd Barna jobber for at alle barn skal få oppfylt sin rett til å overleve, lære og være trygge. Vet du om noen som fortjener en pris for sitt arbeid med å styrke barns rettigheter?

  Les mer

 12. 17. mai - 05.05.2020

  Et undervisningsopplegg som er utviklet av Redd Barna til bruk i hjemmeskole, men du kan tilpasse aktivitetene slik du mener de fungerer best i din elevgruppe.

  Les mer

 13. Les mer

 14. Les mer

 15. Les mer

 16. En helt fersk undersøkelse laget av Respons Analyse for Redd Barna viser at hele 56 prosent mener at Norge bør bidra til å evakuere og ta imot noen av barna i flyktningeleirene på de greske øyene, inkludert Moria-leiren på Lesbos. Bare 23 prosent sier seg uenig.

  Les mer

 17. ReddMedHistorier - 29.04.2020

  Les mer

 18. Vaffelsalg i Oslo - 28.04.2020

  Les mer

 19. Koronakrisen gjør at vi som et samfunn er nødt til å omstille oss på alle mulige måter. Behovene til barn er fortsatt tilstede, og noen er enda større under denne krisen. Det er altså ingen grunn til å sette engasjementet i karantene! Her kan du lese mer om hvordan du kan engasjere deg for barns rettigheter hjemme fra sofaen.

  Les mer

 20. Nå med koronasituasjonen er det ekstra viktig at myndigheter og alle arenaer der barn er bidrar til at barn er trygge. Du kan gjøre en forskjell for barn! Oppfordre din kommune, skole, barnehage, fritidsarena, og voksne du kjenner til å være der for barn som trenger det nå.

  Les mer

Synes du flere burde lese dette?