Søk

Filtrer søket på:
 1. Med filmkameraet har hun jobbet for å synliggjøre diskriminering av barn med funksjonsnedsettelser. Nå hedres filmregissør Mari Storstein med Redd Barnas barnerettighetspris.

  Les mer

 2. Les mer

 3. Dokument - 18.11.2019

  Les mer

 4. NRK Super og Redd Barna lanserer filmer og undervisningopplegg ment for å avdekke og forebygge vold mot barn. Barn som ser filmene skal få kunnskap om hva vold er og hvordan de kan få hjelp hvis de opplever det.

  Les mer

 5. Redirect - 15.11.2019

  Les mer

 6. Barn og unge som er døve er mer utsatt for seksuelle overgrep enn andre barn og ungdommer. Ny film fra Redd Barna skal bidra til at døve barn og unge får informasjon på sitt språk om kropp, grenser og overgrep.

  Les mer

 7. Les mer

 8. Les mer

 9. Les mer

 10. Dokument - 08.11.2019

  Les mer

 11. Les mer

 12. Redd Barna inviterer til aktiviteter og arrangementer rundt om i hele landet med fokus på barns beskyttelse mot vold og overgrep. Se hva som skjer i nærheten av deg, og bli med!

  Les mer

 13. Se filmen og hør historien til en 17 år gammel jente som har vært utsatt for seksuelle overgrep. Skuespiller, Isaac Emanuel Jacobsen, forteller hennes historie.

  Les mer

 14. Vold og overgrep - 05.11.2019

  Les mer

 15. Hvert år i november setter Redd Barna fokus på beskyttelse og hvordan vi alle kan bidra i kampen mot vold og overgrep mot barn. Vi vil ha hele det norske folk med på laget i dette viktige arbeidet! Har du lyst til å bli med og si #JegErHer?

  Les mer

 16. – Barn som vokser opp i et voldelig hjem vet ikke alltid hva som er lov og ikke lov, sier Halvard Jakobsen, prosjektleder i NRK Super.

  Les mer

 17. Farsdagshjerte - 25.10.2019

  Som takk for at du er med på å gjøre livet lettere for barn, vil vi gjerne gi deg et helt gratis farsdagskort som du kan personalisere og sende til en pappa som fortjener en ekstra oppmerksomhet på farsdagen.

  Les mer

 18. Norges fotballforbund inngår nå en samarbeidsavtale med Redd Barna for å forebygge og avdekke overgrep mot barn og unge.

  Les mer

 19. Ja til hijab i skolen, nei til eiendomsskatt, ja til kjøttfri dag og nei til reklame for operasjoner som skal forbedre utseendet. Barnas valgomat-resultatene er klare.

  Les mer

 20. En rekke fagfolk innen helse, juss og barnevern har i samarbeid med Redd Barna stilt seg bak et åpent brev til regjeringen med oppfordring om å hente norske barn og mødrene deres hjem fra et krigsherjet Syria.

  Les mer

Synes du flere burde lese dette?