Søk

Filtrer søket på:
 1. Intensivsykepleier Aleksander Krokeide har løpt over fjellet fra Voss til Oslo til inntekt for katastroferammede Jemen. Det er godt over en maraton i snitt – på sti – hver dag i sju dager.

  Les mer

 2. I hvert eneste klasserom over hele Norge kan det etter sommeren komme tilbake barn som har opplevd omsorgssvikt, vold og overgrep. Men to av tre lærere mangler opplæring for å ivareta disse barna.

  Les mer

 3. På Hvalstrand leirsted ble tidenes sommercamp arrangert forrige uke – for det er ikke uten grunn at dette stedet kalles Barnas Sommerparadis.

  Les mer

 4. Nesten 10 millioner barn står i fare for å aldri komme tilbake til skolen etter koronapandemien. Det viser Redd Barnas nye rapport: Save Our Education.

  Les mer

 5. Den norske regjeringen høster kritikk fra FN for å stille krav om at 8-10 andre land må hente alle flyktningene de har forpliktet seg til før Norge vil starte med å relokalisere barn fra de greske flyktningleirene. Ingen andre land har stilt lignende krav.

  Les mer

 6. Luc - 08.07.2020

  Luc fikk hjelp i tide og overlevde, men fortsatt dør nesten en million barn hvert år av lungebetennelse. Bli med og redd barns liv! Bli fastgiver i Redd Barna

  Les mer

 7. Les mer

 8. Kontaktskjema - 03.07.2020

  Les mer

 9. Adresseendring - 03.07.2020

  Les mer

 10. Hør på Redd Barnas podkast denne sommeren, der en rekke kjente skuespillere leser klassiske eventyr for barn. – Klart jeg stiller opp for et så godt formål, sier Anders Baasmo.

  Les mer

 11. Les mer

 12. Vilja har hatt basar - 02.07.2020

  Les mer

 13. Eventyr - 01.07.2020

  I Redd Barnas podcast får du høre originale folkeeventyr, kunsteventyr og fabler fra både inn og utland, til glede for unge og gamle eventyrfans! Vi håper dere vil kose dere med folkeeventyrene i sommer, uansett om dere er i bilen, på hytta eller hjemme.

  Les mer

 14. Dokument - 29.06.2020

  Les mer

 15. Oppslutningen om Redd Barnas arbeid er større enn noensinne, viser årsrapporten for 2019. De viktigste støttespillerne er internasjonale organisasjoner og staten, stiftelser og næringslivet i Norge. Og ikke minst Ola og Kari!

  Les mer

 16. Trygt skolemiljø - 26.06.2020

  Visste du at du har rett til å ha det bra på skolen? Du skal ha det fint på skolen, og føle deg trygg både i klassen din, ute i friminuttene og på skoleveien.

  Les mer

 17. Redd Barna har nulltoleranse for korrupsjon og økonomisk mislighold og jobber kontinuerlig med å bekjempe korrupsjon og mislighold i egen organisasjon og i våre internasjonale programmer og prosjekter.

  Les mer

 18. På landsbygda i Etiopia gikk ikke barna på skole – for det fantes ingen! Inntil Redd Barna, i samarbeid med lokalbefolkningen, bygde noen helt spesielle skoler.

  Les mer

 19. Når avslaget på asylsøknaden er et faktum, vet ofte ikke foreldrene hvordan de skal fortelle det til barna sine. Men barna vil vite – det viser en kartlegging fra Redd Barna, NOAS og Norsk Folkehjelp.

  Les mer

 20. UNESCO har lansert sin årlige rapport om utdanning i verden. Aldri før har det vært viktigere å sørge for at alle – og det betyr alle – inkluderes.

  Les mer

Synes du flere burde lese dette?