Skoleinnsamling
Redd Barna-løpet 1Redd Barna-løpet

Redd barna-løpet

Bli med å løpe for barns rettigheter!

Redd Barna inviterer skoler og klasser til å arrangere Redd Barna-løpet for sine elever. Løpet skal bidra til at å gi alle barn lik tilgang til skole, uansett hvor du kommer fra eller om du er gutt eller jente. Vil dere bli med?  

FNs bærekraftsmål sier at utdanning er grunnlaget for å forbedre menneskers liv, og slår fast at begge kjønn skal ha lik tilgang til utdanning. Dette jobber Redd Barna for i 120 land rundt om i verden. Sammen med våre store og små støttespillere gjør vi det som må til for at alle barn skal få utdanning og retten til å skape sin egen fremtid.

Påmelding til Redd Barna-løpet

Praktisk informasjon:

Når dere melder dere på, får dere en digital innsamlingspakke. Den inkluderer utskrivbare plakater og vimpler, motivasjonsvideo fra vår generalsekretær og diplom til elevene som takk for super innsats!  

Løpet arrangeres når og hvor det passer dere best i løpet av skoleåret. Det kan f.eks. holdes i skolegården eller i nærområdet.


Vil dere invitere familie som tilskuere? Vil dere ha en liten kafé med kake og saftsalg? Kanskje vil elevene utfordre lærerne til en konkurranse? Mulighetene er mange! 

Elevene finner en eller flere sponsorer som kan bidra med en valgfri sum for hver runde barna løper. Det kan være familiemedlemmer, bedrifter i nærområdet eller andre som stiller som sponsorer. Inviter gjerne sponsorene til løpet og husk å takke.

Skolen/klassen kan bruke Vipps til 2230 (merk med skolens navn) eller Redd Barnas innsamlingsplattform til å samle inn penger.

Har dere noen spørsmål vedrørende Redd Barna-løpet eller andre innsamlinger så er det bare å ta kontakt med oss på epost: [email protected].  

Visste du at 100 % av pengene samlet inn fra barn går til å hjelpe andre barn?