Sammen mot korona

Send en hilsen til noen du savner og gi samtidig et bidrag til vårt arbeid mot koronaviruset. Du lager ditt eget kort og velger hvem du vil sende til etter betaling.
1
2
3

Velg ønsket engangsbeløp

500 kroner kan gi 3 familier hygiene pakker.
1
2
3

Personlig informasjon

MOBILNUMMER

Fyll inn et telefonnummer, hvis du ikke ønsker å fylle ut skjemaet selv, eller være anonym
Jeg vil fylle ut skjemaet selv
1
2

Informasjon om bedriften

Bedriftens navn
Organisasjonsnummer (frivillig)
Adresse
Postnummer
Poststed

KONTAKTPERSON

Fornavn
Etternavn
Epostadresse
Mobilnummer

VELG BETALINGSMETODE

1
2
3

Personlig informasjon

Mobilnummer
Vi kunne dessverre ikke finne informasjon på ditt nummer.
,
Endre
Fornavn
Etternavn
Adresse
Postnummer
Poststed

VELG BETALINGSMETODE

Send et kort med mening til noen du savner

Hverdagen er ikke helt slik vi er vant til. Men, vi må være sterke sammen selv om vi holdes fra hverandre. Ved å sende et kort til noen du er glad i, kan du sørge for at de får en hyggelig oppmerksomhet – og samtidig hjelpe familier og barn i kampen mot koronaviruset.

Dette gjør vi

Vi arbeider i over 120 land og våre medarbeidere arbeider på spreng for å gi sårbare barn og familier den nødvendige støtten de trenger.

  • Levering av 36 000 ansiktsmasker til sykehus i Wuhan, Kina, med hjelp av lokale frivillige.
  • Opplæring av helseteam over hele verden i hvordan de kan beskytte seg og forhindre videre spredning av sykdommen. Vi distribuerer også personlig verneutstyr og annet utstyr som helsepersonell trenger i frontlinjen.
  • Sørger for at våre helsestasjoner i flyktningleirer og utsatte områder har tilstrekkelig med såpe og hygienemateriell.
  • Sprer helseinformasjon om at det å vaske hendene med såpe i minst 20 sekunder er den beste måten å beskytte seg mot viruset.
  • Millioner av barn sitter nå hjemme som skoler og barnehager er stengt. Vi sørger for at barn som lever i fattigdom får utdanningsmateriell slik at deres utdannelse ikke blir avbrutt.
  • I Norge har Redd Barna produsert materiale på flere forskjellige språk om hvordan du som voksen kan snakke med barn om korona. reddbarna.no/6-tips-til-hvordan-du-kan-snakke-med-barn-om-korona Slik kan vi nå enda flere voksne som igjen kan hjelpe enda flere barn.

Det er du som gjør det mulig!

Takket være alle fantastiske mennesker som regelmessig bidrar med penger og engasjement, kan vi fortsette vårt langsiktige arbeid og få til varige endringer for barn over hele verden. Nå er du viktigere enn noen gang!

 Pengene kommer frem! Av innsamlede midler går 92,1% til arbeidet for barna som trenger oss aller mest. Kun 7,9% går til administrasjon og til å skaffe nye inntekter. Finn ut mer om hvordan Redd Barna fordeler midlene.

Innsamlingskontrollen