Redd Barna søker ny generalsekretær

30.01.2024

Søknadsfrist: Snarest

Redd Barna står i frontlinjen for å forsvare barns rettigheter og forbedre barns oppvekstsvilkår, nasjonalt og internasjonalt. Vi er opptatt av å gi barn en stemme og skape varige endringer som vil forme deres fremtid. Vi søker en engasjert og motiverende leder til stillingen som generalsekretær. Dette er en unik mulighet til å påvirke og gjøre en reell forskjell for barn over hele verden.

Som generalsekretær i Redd Barna får du ansvaret for å lede og videreutvikle en moderne, profesjonell og inspirerende organisasjon. Du vil samarbeide tett med noen av landets mest dedikerte, engasjerte og kompetente barnerettighetsforkjempere. Redd Barna er en frivillig demokratisk medlemsorganisasjon i Norge, og en del av Internasjonale Redd Barna. Som generalsekretær skal du samarbeide med mange ulike interessenter og støttespillere, som ansatte, medlemmer, frivillige, barn og unge, søsterorganisasjoner, næringslivspartnere, donorer, myndigheter, politikere, kollegaer som bor og jobber i krig og konfliktfylte områder og Internasjonale Redd Barna.

Vi ser etter en visjonær og strategisk leder med solid ledererfaring fra større, komplekse kunnskapsorganisasjoner. Bakgrunn fra organisasjonslivet og internasjonal erfaring er en klar fordel. Du er modig, initiativrik og god til å kommunisere på alle nivåer, både på norsk og engelsk.

Barn og unge er opptatt av at generalsekretæren er nysgjerrig på deres erfaringer, perspektiver og meninger, og samtidig har en dyp forståelse for deres individualitet og likeverdighet. Redd Barna søker en talsperson som kan omfavne mangfoldet av kjønn, uttrykk, funksjon, psykisk helse og etnisitet blant barn. En inspirerende leder som griper alvoret i utfordringer som vold, overgrep, krig og konflikt, og som aldri vakler i kampen for å beskytte barn og unges rettigheter. Redd Barna vil ha en leder som ikke bare samarbeider med barn og unges egne organisasjoner, men som også gir en stemme til de som sjeldent blir hørt. For barn og unge er Redd Barnas generalsekretær ikke bare en posisjon, men en tøff og dedikert forkjemper som aldri gir opp. Redd Barnas generalsekretær skal ha en visjon om en bedre fremtid for alle barn, der barns medvirkning spiller en sentral rolle.

For mer informasjon om stillingen:

Ta kontakt med Visindi ved Magne Amundsen, tlf. 916 56 101, Mona Wille, tlf. 402 15 106 eller Tonje Støver Knutsen på tlf. 477 10 611.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Send søknad med CV snarest. Vi behandler søknader fortløpende.