Tilbake til forsiden
Postet 01.08.2017

Det var godt å ha en mamma og pappa som stilte opp

Det er trist og urettferdig at ikke alle barn skal få være like heldig som meg

Blogginnlegg

Jeg husker det så godt. Bekymringsfri, lykkelig, leken og med store drømmer. Jeg hadde fått en gave jeg ikke kunne velge selv, med trygge rammer, kjærlighet og frihet. Om sommeren var det kilende grasstrå mellom tærne, og en frisk pust i ansiktet da jeg husket på lekestativet. Rundt meg var det fuglekvitter, ro og harmoni. På vinteren akte jeg med en hjelpende hånd, og jeg fikk sitte i fred og ro å foreta meg det jeg ønsket. I stua kunne jeg høre gitarspill og pappas stemme som sang:

«Det er godt å være til når man får være frisk,
å få stå opp om morgen er ei gave fra Gud.
Livet det inneholder så mange gode ting
som vi må ta vare på og ikke minst forstå.

Du har mange du er glad i
å om det stormer litte grann,
så vet du at når det stilner,
vil sola kikke frem.»

Det var godt å ha en mamma og pappa som stilte opp. Det var godt å leke med de andre barna. Det var bare godt å være barn, og det var godt å få være meg. Jeg er heldig som kan se tilbake på barndommen jeg har. Det er trist og urettferdig at ikke alle barn skal få være like heldig som meg. Alle fortjener en fin barndom. En barndom legger rammer for videre liv.

Jeg ber norske politikere sørge for at barna får den beskyttelsen de har krav på, under selve flukten og når de kommer til Norge. For barn på flukt er først og fremst barn. Ingen barn skal få barndommen sin satt på vent! #BarndomBetyrAlt

Synes du flere burde lese dette?

0 kommentarer

Kommenter via
Eller kommenter som anonym