Om Redd Barnas juledugnad

Denne julen vil tusenvis av barn bli tvunget til å leve i krig, nød og kulde. Barn som er på flukt kommer til å mangle klær, husly og beskyttelse. Mange av dem har mistet sine nærmeste og alt de hadde kjært. For de mest sårbare barna vil situasjonen bli livstruende.
Med fantastisk hjelp fra støttespillere som deg, klarte vi å gi mer enn 100 000 barn varme og trygghet til jul i fjor. Nå skal vi gjøre det igjen! Men vi klarer det ikke uten din hjelp.

Å varme et barn kan være mye mer enn å gi bort varme klær og pledd. Selvsagt skal barn som fryser få varme klær og vinterstøvler, men vi skal også gi barn varme og trygghet på andre måter. Ved å støtte årets juledugnad, gir du også underernærte barn mat og livreddende helsehjelp. Du vil bidra til å gi barn som er rammet av krig og katastrofer beskyttelse og tak over hodet. Med din hjelp skal vi også gjenforene bortkomne barn med familiene sine. Barn skal få skolegang og helsetjenester. Sammen skal vi sørge for at barna overlever, lærer og er trygge.

Og ikke minst – sammen skal vi gi dem håp.

Tusen takk for at du er med på årets store juledugnad!