01.
Hvorfor har vi julekampanje?
Redd Barna er avhengig av finansiell støtte for å gjennomføre arbeidet vårt. Denne støtten kommer fra privatpersoner, bedrifter og offentlige instanser. Julen er en tid der mange ønsker å gi til veldedige formål og da er det viktig for oss å vise hva pengene kan gå til og hvordan man kan gi.
02.
Hvordan kan man gi?
Send SMS med VARME til 2230 (200,-) Vipps valgfritt beløp til 2230 Bidrag og gavekort: Reddbarna.no/jul Konto: 8200 01 03000 Start din egen innsamling - reddbarna.no/min-innsamling
03.
Hva går pengene mine til?
Pengene vi får inn under julekampanjen går til Redd Barnas generelle arbeid og gir barn i hele verden beskyttelse, helsehjelp, mat og skole. Se hvordan Redd Barna bruker pengene her
04.
Kan jeg sende produkter til barna?
Vi er veldig glade for at du ønsker å engasjere deg. Redd Barna kan imidlertid dessverre ikke ta imot klær i Norge, da vi da blir et fordyrende element. Vi kjøper varer lokalt for å støtte lokalt næringsliv og redusere kostnader.
05.
Hvem er jenta på bildet i annonsene deres?
Rana* (3) bor i en flyktningeleir i Hellas. Hun flyktet med foreldrene sine og lillebroren sin fra Afghanistan, hvor de fryktet for sin egen sikkerhet. I flyktningeleiren har de et rom i et stort lagerhus, men det er iskaldt og ofte fryser rørene så de ikke har varmt vann. Redd Barna jobber i flyktningeleirene i Hellas, blant annet med å drive barnevennlige områder der barn kan få pusterom og hjelp til å bearbeide traumer.
06.
Kan min bedrift sponse Redd Barnas juledugnad?
Ja. Som bedrift kan du donere produkter/tjenester til Redd Barnas juledugnad, som vi gir videre som en takk til våre givere. 100% av inntektene går til vårt arbeid for barn. Ta kontakt på e-post for mer informasjon.
07.
Dere sier at vi skal varme 75.000 barn. Hva legger dere i dette?
Å varme et barn har mange betydninger. Det kan bety å varme et barn som fryser ved å gi tepper, klær eller husly. Men det kan også bety å gjenforene det med familien sin, gi det skolegang, gi det mat i magen og en seng å sove i på natten. Felles for dem alle er at vi gir dem håp. I år har vi sett på hva det koster å varme et barn. Alt fra vintersko til skolegang til å gjenforene det med familien sin. Noe koster mye og noe koster nesten ingenting. I årets juledugnad sier vi at det koster 200 kroner å spre litt varme i et barns liv. Denne summen er en symbolsk sum, som for eksempel kan gi tepper, sko, skolebøker, mat og medisiner til barna som trenger det aller mest. For enkelte produkter er det vanskelig å fastslå eksakt antall barn som vil bli hjulpet. Tallene er derfor omtrentlige estimater.
Cart

Dine varer

Varen ble fjernet. Angre