Foto: FameFotografene
Redd Barna og generalsekretær Tove R. Wang ønsker å takke alle som har støttet oss denne julen.

DnB NOR ville gi en julegave til Redd Barna, som samtidig kom fra hele Norge. Derfor fikk de ideen om å lage verdens lengste til/fra-lapp, hvor man oppfordrer alle i Norge til å signere på lappen. Og mange har fulgt oppfordringen, hittil har man fått inn over 136 000 underskrifter, og lappen er nå 426 meter lang.

Tusen takk!

Nå som det bare er et par dager igjen til julaften, vil Redd Barna oppfordre alle sine støttespillere til å signere på julegaven. Man kan gå inn og skrive under hver dag, og for hver signatur gir DnB NOR en krone til Redd Barna.

- Dette er et morsomt og flott initiativ, som vi håper så mange som mulig blir med på. Vi takker alle som har skrevet under, og håper flere vil signere de siste dagene før jul, sier Tove Romsaas Wang, generalsekretær i Redd Barna.

Det er mange bedrifter som velger å støtte Redd Barna i julen. I 2008 og 2009 fikk Redd Barna inn 80 prosent av alle enkeltgaver fra bedrifter og næringsliv i november og desember.

- Vi er svært takknemlige for alle som gir julegaver til oss. For disse gavene får vi hjulpet mange barn i året som kommer, sier Wang.

Foto: Redd Barna
I Redd Barnas nettbutikk finner du disse varmende hjertene, og mye mer.

God jul!

Redd Barna vil også benytte anledningen til å takke alle som har kjøpt julegaver fra Redd Barna i år. Og er du ikke ferdig med julehandelen for i år, kan du fortsatt kjøpe gaver i nettbutikken. Bøker av Anne B. Ragde og Unni Lindell, armbånd og varmende hjerter, eller gavekort og utstyr til en helsearbeider finner du her.

- Vi håper at det kommer til å ligge mange gaver fra Redd Barna under juletrærne i år. Ved å kjøpe en julegave fra oss er du med på å hjelpe barn som trenger det, det blir en dobbelt gave, sier Wang.

Redd Barna ønsker alle sine faddere, medlemmer, støttespillere og samarbeidspartnere en riktig god jul og et strålende nytt år!