Foto: REUTERS/Darrin Zammit Lupi fra AlertNet
Den politiske uroen i Libya setter mer enn én million barn i livsfare. Undertegner du brevet vårt til de britiske myndighetene, kan du hjelpe oss med å påvirke dem til å presse Libya til å la hjelpeorganisasjoner få hjelpe disse barna.

Mer enn én million barn vest i Libya er nå i livsfare. De havner lett i kryssilden når regjeringens militærstyrker slår hardt ned på opprørerne og kjemper om kontrollen over strategisk viktige byer. Hele 700 000 barn er fanget i hovedstaden Tripoli – de er for redde og sårbare til å kunne bevege seg.

Barn skal allerede være drept og såret, ifølge rapporter. Og flere titusener er på flukt fra den politiske volden.  

– Jeg er livredd og føler meg ikke trygg. Jeg er redd for å bli foreldreløs. Vennene mine har fedre som har blitt tatt og har ”forsvunnet”, sier en 13-åring Redd Barna har snakket med. 

Redd Barna gjør alt vi kan for barna i Libya, men det er ikke nok. Derfor ber vi nå om din hjelp.

Hvis du undertegner britiske Redd Barnas brev til Storbritannias utenriksminister William Hague, kan du hjelpe oss med å legge press på den britiske regjeringen. Den har stor tyngde i FN og andre internasjonale institusjoner, og vi vil at Storbritannia skal bruke denne tyngden til å presse Libya til å la humanitære organisasjoner – som Redd Barna – få lov til å hjelpe de mest sårbare barna som er fanget på de farligste stedene i Libya.  

Undertegn brevet her >