Foto: FameFotografene
Knut Nærum var en av mange som var med på Rødnesedagen 2009

Tusen takk for alle fantastiske, morsomme, ville og sprø støttetiltak for Rødnesedagen! Pengene dere har samlet inn, går til Redd Barnas arbeid med å gi trygghet, beskyttelse og hjelp til barn som lever i frykt.

Tove R. Wang, generalsekretær i Redd Barna, forteller om mange og positive tilbakemeldinger:

- Dette viser at Rødnesedagen er noe alle kan og vil være med på. Vi løsnet på smilebåndet hos mange nordmenn, og det til inntekt for de som trenger det aller mest, nemlig barna. Tusen takk til alle som har vært med på Rødnesedagen 2009. Vi gleder oss til å invitere dere med på Rødnesedagen 2010, sier hun.

”Hele Norge” tok på seg røde neser. Vi fikk bilder av babyer og bestemødre, sørlendinger og finnmarkinger. Kjente fjes, fra a1 til Åge Sten Nilsen, var med.

Massiv støtte

Foto: Redd Barna
Vårt kontor i Sarajevo, Bosnia-Hercegovina hadde Rødnese-juletrefest for ansatte og deres barn.

Petter Northug stilte på direktesendt tv-intervju med rød nese, og Petter Solberg stilte opp på det aller meste i to hele uker på ”Michael Direkte” på P4.

Det var rødnesedager på arbeidsplasser og sykehjem, på skoler og shoppingsenter. Her kan du se noe av det folk gjorde for å samle inn penger.

I november braker det løs med Rødnesedagen 2010. Gled deg til nye sprelske innfall og mye moro til inntekt for en god sak! Følg med på Rødnesedagens side på Facebook for oppdateringer.