Foto: Ikea
Ikea selger nye varer, samt klassikere, til halv pris på det store møbelsalget på søndag.

Møbelsalget holdes på Studentenes Hus i Nydalen i Oslo, i Nydalsveien nr.15 til 17, fra kl.11.00 til 17.00.  Alt fra sofaer til servietter selges til minimum halv pris. Noen av produktene er uten emballasje, noen er montert - alt er helt nytt og har vært brukt til fotografering, utstilling og lignende. Ikea kommer også med mange småting med stor rabatt, som selges til kr 10, kr 25, kr 50 og oppover.

Mange varer

- Ikea er en viktig samarbeidspartner for Redd Barna. Det finnes Ikea-møbler i mange hjem i Norge, og nå får folk i Oslo og omegn sjansen til å gjøre to ting på en gang – kjøpe Ikea-møbler og støtte Redd Barna! Vi i Redd Barna er veldig glade for denne muligheten som vil gi et viktig bidrag til vårt arbeid for barn, sier generalsekretær Tove R. Wang.

På salget finner du sesongens nye varer, samt en del klassikere. Blant annet selges det sofaer, madrasser, skjenk, spisebord og –stoler, lamper, tepper, servise, vaser, kjøkkenting, barkrakker, hagemøbler, blomsterkrukker, bestikk, bokser, kjeler, småbord og senger. Alle varer må tas med hjem samme dag, og transport må ordnes av kjøper.

Unikt salg

Siden prisene er kraftig redusert, er det dessverre ingen bytte- eller returrett på varene. Men du kan bruke både kontanter og kort på salget. Dette salget er unikt, siden alle produktene er nye og kun brukt til demonstrasjon. Oslo Redd Barna stiller med kaffe- og kakesalg til sultne handlende. Redd Barna og Ikea håper mange vil ta turen til Nydalen for å gjøre et kupp og støtte en god sak. For å komme til Studentenes Hus tar du enten t-bane 5 til Nydalen stasjon, buss 37 til Nydalsveien eller buss 30 til BI.

Les mer om arrangementet på Facebook >