Foto: Redd Barna/Jon Wang
Redd Barna-ambassadør Petter Northug vant tre av fem dueller mot 200 kilo tunge Brian Shaw i en egen konkurranse under lørdagens "Norges sterkeste mann"-show.

I helgen gikk konkurransen "Norges sterkeste mann" av stabelen i Telenor Arena i Bærum, arrangert av Bjørnar Sedal, tidligere Strongman Svend ”Viking” Karlsen og ukebladet Vi Menn.

Arrangørene gjennomførte også en veldedighetsauksjon til inntekt for Svend Karlsens hjertebarn Kirkens bymisjon og for Petter Northugs samarbeidspartner Redd Barna.

Petter – nå verdens sterkeste mann?

Petter Northug vant to av tre dueller mot 200 kilo tunge Brian Shaw i en egen konkurranse på siden av kåringen av Norges sterkeste mann. Shaw vant i fjor tittelen "Verdens sterkeste mann".

Petters utholdenhet kom til nytte i den siste konkurransen der de to skulle sage over en tømmerstokk. Før duellen sa Shaw at han hadde problemer med bicepsen i den ene armen, og da kontret Petter med: - Jeg har vondt i begge armene!

Til slutt var det Petters utholdenhet som gjorde at han vant duellen og sto igjen som vinner. Kanskje han nå kan kalle seg verdens sterkeste mann?

En elbil eller en fjelltur

Den gjeveste gjenstanden på veldedighetsauksjonen var uten tvil en elbil, gitt av Oslo bilauksjon, som også sto for gjennomføringen av auksjonen. Auksjonarius Kjell-Espen Thoresen engasjerte publikum til å by på både massasjebad og helgetur til Storefjell.

Før auksjonen i Telenor Arena hadde det kommet inn bud på 25 500 kroner på elbilen, men det gikk raskt opp til 40 000 kroner. Elbilen var verdt mye mer, så kjøperen gjorde utvilsomt et kupp, til inntekt for de to organisasjonene.

Til sammen kom det inn rundt 70 000 kroner, som deles mellom Redd Barna og Kirkens bymisjon. Tusen takk til alle som bidro til å skaffe Redd Barna inntekter, arrangører, auksjonarius og budgivere!

Gi en gave til Redd Barna her >