Foto: Nina Skarra
Denne nydelige kjolen fra Nina Skarra har også kronprinsesse Mette-Marit i sin garderobe. Nå kan den bli din.

Hele ti av Norges mest kjente designere donerer klesplagg og accessories som auksjoneres bort til inntekt for Redd Barna. Auksjonen foregår frem til fredag 23. november kl.12.00 på bazar.no. Designerne som stiller opp med bidrag fra egne kolleksjoner er Cala & Jade, Johnny Love, Tina Haagensen, Line of Oslo, Arnie Says, Nina Skarra, Morami, Merete Taule, Andreas Holzweiler og Mardou & Dean.
Et av plaggene som auksjoneres bort, er en kjole laget av Nina Skarra, som er en av favoritt-designerne til kronprinsesse Mette-Marit. Denne designerkjolen har kronprinsessen også i sin garderobe. Blant de andre produktene som auksjoneres bort finner en blant annet klær fra det populære merket Mardou & Dean.

–Redd Barnas arbeid for å hjelpe barn og barns rettigheter er et utrolig viktig arbeid som vi er glad for å kunne være med på å støtte. Vi stiller derfor opp på dette flotte initiativet fra bazar.no og bidrar med en skinnjakke og et par jeans til auksjonen, sier Patrik Rosenfors hos Mardou & Dean.

Foto: Cala & Jade
Designerduoen Nina Amble Sandaas og Tina C. Skaar står bak Cala & Jade som spesialiserer seg på kvalitetsvesker i skinn med innovativ design.

Spennende designere

En annen spennende designerduo som donerer bort accessories til auksjonen er jentene bak det populære veskemerket Cala & Jade. Den ene vesken Redd Barna har fått er det lange ventelister på en del steder, men nå har du mulighet til å sikre deg denne populære vesken med en gang - samtidig som du bidrar med inntekter til Redd Barna.

- Redd Barna er glade for at så mange kjente designere stiller opp og auksjonerer bort spennende produkter. Inntektene fra auksjonen vil gå til å hjelpe barn som trenger det mest, og vi oppfordrer alle til å by på disse flotte klærne og tilbehøret, sier Anne Kollenborg, markedssjef i Redd Barna.

Nettstedet bazar.no selger klær, vesker sko og annet tilbehør, og har over 15 000 brukere.

Se og by på auksjonen her.