– Jeg hadde aldri trodd at det skulle gå så bra med aksjonen vår. Vi fikk akkurat den reaksjonen vi håpte på, og vi har skapt litt glede i hverdagen, sier Isabelle Riis, initiativtaker for aksjonen på Lillehammer.

Aksjonen gikk ut på at studentene skulle betale ti kroner for en klem fra Isabelle, Magnus Sakshaug Mannermaa og Karen Tonette Vollan.  

De tre studentene hadde laget en stand med informasjon, bilder og plakater. De fleste skjønte hva dette dreide seg om, og responsen var veldig bra. Mye latter og smil var resultatet av aksjonen, i tillegg til 1200 kroner til Redd Barna.

Folk var åpne for klemming

De tre studentene gikk bort til de aller fleste og spurte om de ville gi ti kroner til Redd Barna, og deretter fikk de en god klem som ble overraskende godt tatt imot.

Folk var mye mer åpne for å klemme en ukjent person enn studentene trodde på forhånd. Noen kom tilbake for å få en klem til, mens andre betalte 30 kroner for å gi alle en klem. Til og med lærerne på høgskolen kjøpte klemmer fra studentene. 
 
– Aksjonen var til inntekt til Redd Barnas kampanje "Alle som en". Det skader jo ikke med å bruke humor for å samle inn penger til en alvorlig sak, avslutter den engasjerte studenten.