Foto: Ingeborg Hommelstad/Steen & strøm
Redd Barna fikk god hjelp av Ida Tuana og Camilla som spredte god stemning på senteret i flotte kjoler fra Fam Irvoll.

Klesdesigneren Fam Irvoll stilte med en rekke godbiter fra sin fargesprakende barnekolleksjon Little Cupcakes på Steen & Strøm. Mange besøkende fikk sikret seg flotte klær til skolestart – kjoler og accessories, tights, topper og høstjakker. Halvparten av overskuddet gikk til Redd Barna.

Det ble arrangert morsomme aktiviteter for barna. Barnas Princess delte ut boller til barna og en egen dj spilte fengende barnelåter som sørget for god stemning. I kjent Fam Irvoll stil designet barna egne brosjer til å pynte seg med, dekorerte papirfly og kledde opp papirdukker. Med stor entusiasme ble det klippet og limt i papir og stoffer og dekorert med glitter og paljetter.

Ida Tuana, Camilla og de andre barna syntes det var veldig morsomt å tegne og designe, og flere voksne synes nesten det var like gøy som barna.

Til vanlig har Barnas Princess utvalgte barneklær fra Fam Irvoll i butikk, og Fam gir 10 prosent av inntektene fra dette salget til Redd Barna. I tillegg selger også Princess sengesett fra samme designer, hvor hele overskuddet går til Redd Barna.