Um Farah bor sammen med sin mann og seks barn i Hodeida, Jemen, i et husrom som består av blikktak på påler uten vegger. Her bruker hun mye av tiden sin på å forberede mat til familien, og gjøre forefallende arbeid for eieren av landet de bor på. Mannen hennes er bygningsarbeider, og kan gå dagevis uten oppdrag. Um Farahs høyeste ønske er å sikre sine barns framtid og å kunne oppfylle drømmene deres.

Se film fra en veldig annerledes hverdag i Jemen der Mutee'a, Bashar, Thekra forteller om framtidsdrømmene sine: Mutee'a vil bli oppfinner, Bashar vil lære å skrive mens Thekra gjerne ønsker seg en dukke, og et kjøkken hun og moren kan lage mat sammen. Hun sier:

- Jeg vil gå på skolen med vennene mine, og jeg vil lære. Jeg vil lære å lese, skrive, og kunne lese Koranen. Vi har ikke penger til at jeg kan gå på skolen. Til det trenger jeg klær, bøker, en veske og sko.

Redd Barna i Jemen

Um Farah og hennes yngste barn Farah lider av blodmangel, som følge av feil ernæring. 22 % av Jemens befolkning lider under for dårlig tilgang på nødvendig mat. Dette utgjør over 5 millioner mennesker, og fører til at barn slutter på skolen og jenter giftes bort i ung alder. Um Farahs familie tar nå del i et Redd Barna-program, som startet opp i 2011. Konflikter og sivil usikkerhet fører til matusikkerhet, mindre statlig støtte, høyere matpriser og lite jobbmuligheter for bygningsarbeidere som Um Farahs mann. Redd Barna gir assistanse til familier som Um Farahs, og bidrar til oppbygging av sanitære forhold og bedre tilgang på rent drikkevann.