Stjernekamp-finalist Sandra Lyng skal opptre sammen med Breakout og Dissis it.

 

I samarbeid med Redd Barna inviterer Dissimilis til en helaften i Kulturkirken Jakob i Oslo på tirsdag.

Dissimilis’ egne band vil opptre, sammen med sølvstrupe og Stjernekamp-finalist Sandra Lyng. Konferansier er Stian Barsnes Simonsen – og konserten streames for alle som vil oppleve den.

– Det blir en annerledes konsertopplevelse for de som ikke har opplevd Dissimilis sine artister tidligere! sier Benjamin Zahl Bergem, generalsekretær i Dissimilis Norge.

Inntekter til Redd Barna

Inntektene fra konserten går til Redd Barnas kampanje «Fritid for alle».

– I Dissimilis har vi god kjennskap til den viktige jobben Redd Barna gjør gjennom denne kampanjen, og dette er noe vi ønsker å støtte. I likhet med Redd Barna kjemper Dissimilis en kamp for at alle skal ha rett på gode fritidstilbud uansett forutsetninger man stiller med, sier Zahl Bergem.

Formålet med «Fritid for alle» er å skape økt bevissthet om barrierene barn med nedsatt funksjonsevne møter på fritiden, og hva voksne må gjøre for å sikre at alle barn har mulighet til å delta.

Les mer om Redd Barnas «Fritid for alle»-kampanje her > 

Zahl Bergem er klar på at Redd Barna sitt arbeid er viktig for Dissimilis og deres medlemmer.

– Vi er derfor veldig glade for å kunne bidra på veien til et mer inkluderende samfunn der det er plass til alle, sier han.

Dyktigere musikere fra to Dissimilis-band vil gi alt på scenen på tirsdag – her Dissis it.

Viktig korona-innsats

Er du i Oslo på tirsdag, kan du komme og oppleve konserten live. Smittevernreglene er godt ivaretatt.

– Vi følger nøye med på de retningslinjene som kommer og føyer oss deretter. Vi er heldige og skal spille i Kulturkirken Jakob der det er god plass til de som ønsker å komme. De tar også smittevernsreglementet veldig seriøst, så vi er i gode hender, sier Zahl Bergem.

Konserten vil være tilgjengelig på stream på Redd Barnas Facebook-side – så alle som vil kan få den med seg.

– Utenom konserten ser vi at koronapandemien har tydeliggjort behovet for en meningsfull fritid, da våre medlemmer har vært blant de mest utsatte i samfunnet når det kommer til isolasjon og ensomhet. Heldigvis har vi mye engasjement blant instruktører og frivillige som raskt satte i gang tiltak som nettbasert undervisning og øvelser utendørs der det var mulig, sier Zahl Bergem.

 

Bli medlem i Redd Barna